Kampanjer, rea och bra erbjudanden på byggvaror hos Derome

Vi försöker alltid leverera byggvaror av högsta kvalitet till ett bra pris för dig som företagare, men ibland har vi extra bra priser och dessa samlar vi här så du enkelt kan hitta dem. Derome erbjuder ett brett sortiment av bygg- och järnvaror till konkurrenskraftiga priser, med fossilfria leveranser till din byggarbetsplats.

En bra affär är när du får största möjliga värde för pengarna, produkter som levereras på rätt ställe till rätt tid, och som hjälper dig att lyckas med dina projekt.
Varför ska du som proffsbyggare handla hos Derome? Vi erbjuder:

 • Fossilfri leverans
 • Brett sortiment av kvalitetsvaror
 • Hjälp av våra experter när du behöver

Vad behöver du göra för att handla på kampanj hos oss på Derome?

För att handla hos Derome Bygg & Industri behöver du Registreras som kund hos oss, det gör du enkelt via det här formuläret. Är det så att du redan är kund men saknar inloggning till e-handeln? Då kan du enkelt ansöka om ett e-handelskonto här. Är du fortfarande osäker på hur du ska göra eller har andra frågor är du välkommen att kontakta våra säljare eller Kundsupport här.

Få det senaste om kampanjer och bra erbjudanden hos Derome Bygg & Industri

Det här får du när du anmäler dig till Deromes nyhetsbrev som skickas ut 1 gång per vecka:

 • Information om våra nyaste kampanjer och erbjudanden
 • Tips på hur vi kan hjälpa dig lyckas bättre i din yrkesroll
 • Nyheter och första tjing när något händer i våra butiker

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här!

Läs mer från vårt digitala proffsblad

 • news-list-image

  2024-05-21

  För ett komplett takbyte

  Ett tak ska skydda en byggnad i flera år framöver och i Sverige har vi använt råspont som underlagstak i årtionden. Med råspontluckor från Derome i kombination med annat tätskikt får du ett stabilare och komplett takbyte till dina byggprojekt samt säkrare klimatskydd än de flesta andra alternativ. 

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-04-17

  Vi har trallvirket för vårens byggprojekt

  Börjar det ramla in förfrågningar om trallprojekt? Hos Derome hittar du högkvalitativt trallvirke som ger trallen en lång hållbarhet.

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-04-17

  Har du tröttnat på att gräva för plintar? Stavrex markskruvmaskin underlättar!

  Att använda markskruv istället för betongplintar är ett bra alternativ om du är på jakt efter en smidig lösning där du slipper torktider och snabbt kan färdigställa en altangrund på endast en dag. Vi erbjuder möjligheten att hyra Stavrex markskruvsmaskin om du köper skruvarna via oss.

  Läs mer