Derome lanserar portal som förenklar kundens vardag

2024-05-02 

Nu lanserar vi en första version av kundportalen Mitt Derome. Inledningsvis samlas tjänster och information för kunder till Derome Maskinuthyrning. En version 2.0 där Deromes helhetserbjudande samlas i portalen för att skapa kontroll och underlätta kundens vardag är redan under utveckling.

I en första version av Mitt Derome kommer maskinuthyrningens kunder att kunna överblicka sitt totala hyresinnehav och sina fakturor. I portalen skapas en överblick över produkterna som finns ute på kundens byggen samt över den totala hyreskostnaden som spenderats för varje projekt. Det kommer också att finnas möjlighet att returnera hyresartiklar direkt i portalen och att överblicka fakturor.

- Vi uppskattar den personliga kontakten vi har med våra kunder, men ser Mitt Derome som ett digitalt komplement. Vi ökar vår tillgänglighet genom portalen där kunderna själva kan se över sitt hyresbestånd, sina fakturor och boka returer av sina hyresartiklar när det passar dem bäst, säger Isak Gillgren, vd på Derome Maskinuthyrning.

Version 2.0 under arbete

Redan nu pågår utvecklingen av en version 2.0 av Mitt Derome där koncernens bygghandel ska involveras. I nästa steg kommer bygghandelns kunder att få information om, och kunna följa, sina orders olika steg, från beställning till leverans. Praktisk information som säkerhetsdatablad och miljödata med kundens samlade klimatavtryck ska också finnas tillgängligt.

- Derome har ett unikt helhetserbjudande och siktar nu högt för att också kunna erbjuda branschens bästa kundportal. Målsättningen är att du som kund ska kunna överblicka hela din affär med oss i Mitt Derome, säger Isak Gillgren.

Jobbar för en digitaliserad bransch

Derome gör flera digitala satsningar och har bland annat tagit stora steg för att kunna möta proffskundernas behov att handla digitalt.

- Digitalisering och hållbarhet hänger ihop och här måste hela branschen göra förflyttningar för att tillsammans skapa en mer effektiv byggbransch som bidrar till lägre klimatavtryck, avslutar Isak Gillgren.

Våra digitala tjänster

Derome har ett brett utbud av digitala tjänster. Utforska vilka som  ingår i vårt heltäckande erbjudande.