Derome och Infrakraft i vägvinnande samarbete

2024-03-12 

Karlstadbolaget Infrakraft som är en marknadsledande expert inom infrastruktur och anläggning väljer nu att teckna avtal med familjeföretaget Derome som prioriterad leverantör. Avtalet är på tre år och omfattar hela Deromekoncernens erbjudande.

Samarbetet sker i ljuset av att Derome under våren etablerar sig i Karlstad samt att  företaget det senaste året förstärkt sin satsning mot infrastruktur- och anläggningsmarknaden.

A match made in Värmland

Peter Gustafsson, försäljningschef inom Derome lyfter de gemensamma värderingarna som en central del i samarbetet och pekar på möjligheterna att kunna växa tillsammans.

- Jag är otroligt glad över avtalet med Infrakraft som har uppvisat en grym tillväxt sedan start och deras fortsatta resa kan vi nu stötta med hela vårt erbjudande från skog till färdigt hus. Infrakraft är precis som vi ett familj- och entreprenörsdrivet bolag och det ger oss bästa förutsättningar att utvecklas tillsammans när vi etablerar oss i i Karlstad.

Från 0 till 4 miljarder på fem år

Infrakraft grundades 2019 och har på kort tid blivit en marknadsledande aktör med fokus på byggnation och underhåll av järnvägar och större anläggningsuppdrag. Marknaden finns i Norden och bolaget har flera tongivande kunder med Trafikverket som en av de stora uppdragsgivarna.

- Vi har vuxit snabbt, har stora planer framåt och på den resan är det viktigt att vi samarbetar med snabbfotade leverantörer som förstår våra behov säger Daniel Pettersson, CEO Infrakraft. Jag upplever att vi och Derome snackar samma språk och med deras tydliga hållbarhetsfokus kommer vi kunna utvecklas ihop även inom detta område.

En växande satsning

Johan Grevsjö är Divisionschef inom Derome och leder satsningen mot infrastruktur och anläggning:

- Under det senaste året har vi byggt upp ett specialistteam som jobbar mot infrastruktur- och anläggningsbranchen där vi vi är en samarbetspartner för både små och stora uppdrag. Lägg till koncernens övriga tjänster och produkter så har du ett unikt helhetserbjudande som sparar tid och resurser. Vi är en utmanare som brinner för att bygga starka och långsiktiga relationer och det är vår yttersta ambition med Infrakraft.

Läs mer om våra tjänster

Helhetsleverantör inom bygg & industri

Upptäck vårt erbjudande som fokuserar på att förenkla din vardag och hitta lösningar som skapar värde för dig, dina kunder och för framtiden. Handla i våra fysiska butiker, i vår e-handel eller ta hjälp av någon av våra specialister.