Det här är Varbergshus – en del av Deromes kedja

2023-05-08 

Drömmer du om ett hus, utformat efter dina önskemål – in i minsta detalj? Du är inte ensam! Det finns lika många husdrömmar som människor i vårt land.

Och alla är vi olika, vilket också är den stora tjusningen. Så varför begränsa handlingsutrymmet? 

Varbergshus började tillverka lösvirkeshus för halländska kunder redan 1997. Den lokala verksamheten uppskattades och växte. Idag levereras husdrömmar från Ale i norr till Helsingborg i söder och byggsatser levereras till hela södra Sverige. Oavsett om du vill förädla en färdig ritning efter egna önskemål eller utgå från ett blankt ark kan Varbergshus hjälpa dig att hitta rätt både invändigt, utvändigt och ekonomiskt. 

Vad betyder lösvirkeshus?

Att bygga ett hus i lösvirke innebär att du bygger ditt hus direkt på din tomt, bräda för bräda, spik för spik. Den stora fördelen är att du kan vara med och bestämma utformningen på huset från start. Välj ett av Varbergshus många idéhus och anpassa det efter dina behov. Det kostar inte extra att låsa upp en planritning eller att ta hjälp av en erfaren husdesigner för att rita ett unikt hus. Du behöver inte begränsa dina tankar. Flexibiliteten i ett lösvirkeshus i trä är oändlig – allt är möjligt så länge det är konstruktionsmässigt lösbart. 
Utöver flexibiliteten innebär ett köp av lösvirkeshus att du som köpare får större insyn i arbetet och en större valfrihet kring material och ytskikt. 

Vem bygger huset?

Har du tummen mitt i hand, en fulltecknad kalender eller ingen lust – det är lugnt! Varbergshus bygger med totalentreprenad utmed hela västkusten, från Ale till Helsingborg, och erbjuder kunden en personlig projektledare som ansvarar för byggnationen. Luta dig tillbaka och se huset växa fram till ett fast pris. 
Vill du hellre bygga själv kan du köpa huset i olika färdigställandegrad eller som en byggsats.

Tryggt och lokalt 

Varbergshus är en del av Deromes kedja, från skog till färdigt hus, och kan på så sätt ha kontroll på kvaliteten i alla led, från virke till byggkomponenter och färdigställande. Utöver en gemensam kärlek till trä delas också värdefull kunskap över bolagsgränserna där bland annat teknisk utveckling, konstruktion och hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat. 
Derome är en stor, men familjär koncern – något som rimmar väl med Varbergshus ambition om att vara det lokala husföretaget med omtanke och kunden i fokus.
 

Besök Varbergshus

Vill du veta mer om Varberghus?

Klart du vill! På onsdag kan du ställa dina frågor i Deromes stories på Instagram. Svar får du på fredag. Häng med!