Euromarine: en resa mot framgång och tillväxt

2023-10-16 

Denis Recep är en inspirerande entreprenör som 2014 grundade Euromarine, som verkar inom svets och plåtslageri. Tillväxten är imponerande, idag har bolaget nästan 40 anställda och en förväntad omsättning på 40 miljoner kronor för 2023.

Euromarines största kund är Saab Kockums som bygger ubåtar åt Försvarsmakten.

–  Vi har andra industrier som kunder också, sågverk till exempel, säger han med en blinkning.

Denis och hans Euromarine har varit kund hos IMAB i Halmstad länge, men det är sedan två månader tillbaka som de har ökat på inköpen. Vad beror det på?

– Martin (Sävborg) började på IMAB då, jag har handlat av Martin sedan jag startade och han vet exakt vilka behov jag har och löser allt för mig, säger Denis.

Trygghet en givetvis en viktig faktor när Euromarine väljer leverantör och Denis tycker att allt funkar mycket bra med IMAB.

– Ett stort lager med brett sortiment är en stor fördel, man vill ju ofta ha grejerna snabbt, säger han.

Att Euromarine har en trygg kundbas i bland annat Försvarsmakten känner Denis sig trygg med och den största utmaningen framåt är att säkra kompetens.

– I slutändan handlar det alltid om människorna, säger Denis. Precis som det gör när vi väljer IMAB som leverantör.

En personlig industrihandel

Vill du utmana med oss?

I oss får du en partner som bidrar med kunskap och en vilja att lösa dina problem. Grunden i vårt erbjudande är ett sortiment av produkter, tjänster och digitala lösningar som ger dig tid att fokusera på rätt saker. Men det är bemötandet som gör oss unika. Vi ska helt enkelt lägga vår energi på att öka din - oavsett var du möter oss.

  • Brett sortiment med fokus på din affär
  • Eget åkeri och turbilar
  • Våra säljare finns till för dig
  • Kunskap inom hela kedjan
  • Personligt bemötande

IMAB i Halmstad och Helsingborg är en del av Derome.