Invigning av ny uthyrningsdepå i Mölndal

2023-06-09 

Verksamheten har gått på högvarv sedan hösten 2022. Efter en rivstart i tillfälliga lokaler är den nya, knappt 2000 kvadratmeter stora, uthyrningsdepån i Mölndal äntligen invigd. Flera leverantörer var på plats för att ställa ut när kunder välkomnades för att spana in de nya lokalerna.

Mårten Norrsell, Regionchef (Norr), var i Mölndal under invigningen för att träffa leverantörer och kunder.

Hej Mårten, grattis till era nya lokaler. Det är nu drygt två år sedan Derome Maskinuthyrnings första etablering i Göteborg, vad har hänt sedan dess?
- Efter etableringen i Biskopsgården i april 2021 har vi startat upp verksamhet i Tagene (hösten 2021) och nu också i Mölndal. Det känns riktigt bra. Att ha en god geografisk spridning på våra anläggningar blir extra viktigt i Göteborg där trafiksituationen kan vara ganska besvärlig. Vi måste finnas nära våra kunder och deras byggen. Nu har vi ringat in vårt område på ett bra sätt och ska satsa i befintliga lokaler. Sedan starten har vi lyckats tredubbla vår omsättning från 30 till 90 miljoner. 

Hur ser marknadsläget ut i din region just nu?
- Vi möter såklart en tuffare marknad med en tydlig nedgång på bostadsprojekt. Men tack vare jättesatsningen på infrastruktur i form av Västlänken går markentreprenad fortfarande hyggligt bra. Även om vi inte är direkt involverade i bygget av Västlänken drar det med sig många andra projekt i staden där vi bidrar. 

Vilka planer ser du framåt?
- Målet är att bli den mest lokala och personliga uthyraren i Göteborg. Kundernas naturliga val. Det blir vi genom att vara engagerade, med täta dialoger och nära relationer. Hållbarhet är också en del av vår verksamhet som blir allt viktigare, och ett måste om vill jobba med regionala storkunder. Vi genomför flera satsningar. Vi har bland annat ISO-certifierat vår verksamhet inom kvalitet- och miljö och arbetsmiljö (ISO 9001 och ISO 14001 och ISO 45001). Alla våra fordon tankas dessutom på HVO100 och vi köper in maskiner och verktyg som drivs på el och batteri i de fall det är möjligt för att kunna erbjuda våra kunder ett mer hållbart alternativ. 

Tack Mårten och stort lycka till i era nya lokaler!

Läs mer om Maskinuthyrning

Inom Derome Maskinuthyrning har vi som mål om att utmana branschen och bli den mest hållbara uthyraren i Sverige. Det innebär bland annat att samtliga förbränningsdrivna maskiner drivs på HVO100, precis som att alla transporter i egen regi körs fossilfritt. 

Idag erbjuder vi ett komplett sortiment med snabba leveranser:
Bodar, vagnar och container 
Byggmaskiner
El och klimat 
Anläggning
Liftar och övrig lyftutrustning 
Handmaskiner 
ID06, grindar och passersystem

Kontakta oss om du vill veta mer!