Kriminalvården väljer oss som industrileverantör

2024-02-16 

Familjeföretaget Derome som de senaste åren expanderat kraftigt mot Industrimarknaden är ny exklusiv leverantör av industriförnödenheter till Kriminalvården. Ett avtal som började gälla från och med 1 februari och som har stor potential att utvecklas över tid.

– Det känns väldigt bra att vi nu är igång och har börjat rulla ut de första leveranserna. Detta är en affär och ett upplägg som hela teamet har jobbat hårt för att få på plats och för mig är den ett fint kvitto på att vår Industrihandel ständigt utvecklas och det ger energi och kraft till våra tillväxtplaner framåt.

Logistiken i centrum

Avtalet innebär att Industrihandeln inom Derome där också varumärket IMAB ingår kommer förse Kriminalvården med industrivaror och förnödenheter till alla deras olika verksamheter spridda över hela landet. Att kunna erbjuda skräddarsydda leveranser från ett centrallager var av nyckelfaktorerna, ansvarig KAM Andreas Hyllén berättar mer:

– Samarbetet ställer krav på en modern digital lösning i kombination med en välfungerande logistikkedja. Jag känner mig nöjd att vi med vårt helhetserbjudande hittat en lösning som möter kundens behov, men som också går att utveckla över tid. Vi har haft en väldigt bra dialog både internt och tillsammans med Kriminalvården för att ta detta i mål.

Har du frågor om samarbetet eller vill du veta mer om vår pågående satsning mot Industrimarknaden? Kontakta Mattias Collén via uppgifterna nedan. 

Kontakt
AFFÄRSOMRÅDESCHEF
Mattias Collén
Derome Bygg och Industri
mattias.collen@derome.se
0340-59 22 12
0725-12 41 22