Vi förenklar inköp av arbetskläder och PSU

2023-01-27 

En smidig hantering av arbetskläder och personlig skyddsutrustning (PSU) ger våra kunder möjlighet att fokusera på sin kärnverksamhet.

Med egen inloggning till vår ”klädshop” styr kunderna själva sina inköp utifrån en spikad budget och ett utvalt sortiment. Brixly är en av kunderna som upptäckt fördelarna och nu väljer att förlänga avtalet.

Brixly är byggbolaget som satsar på att erbjuda branschens bästa och mesta lokala närvaro med verksamhet från Strömstad ner till Halmstad, in mot Ljungby och Jönköping och upp genom Skaraborg till Örebro och Värmland. Sedan ett och ett halvt år har Derome levererat arbetskläder och personligt skydd till Brixlys cirka 450 anställda berättar Henrik Karlsson som är säljledare inom Derome.

- Samarbetet har fungerat väldigt bra under denna period och vi är väldigt glada att Brixly valt att förlänga sitt avtal med oss. Det är ett kvitto på att vi håller vad vi lovar och att kunden uppskattar den enkelhet och tydlighet som lösningen tillför. 
Det är upp till varje anställd att hantera och genomföra sina inköp av arbetskläder och personlig skyddsutrustning (PSU) berättar Henrik och den absoluta majoriteten sker digitalt.

- Cirka 90 procent av det vi säljer går via webbshopen där kunden har sitt eget sortiment och en budget för varje anställd. Här finns stor möjlighet till uppföljning och statistik. Naturligtvis kan kunden välja att besöka våra fysiska butiker och göra sina inköp där.

Att kunna förse sina anställda med rätt kläder och skydd är i grunden både en arbetsmiljöfråga och en varumärkesfråga. Ett öronmärkt sortiment säkerställer att företaget lever upp till dessa krav. Brixly summerar samarbetet så här:

- Vi är nöjda med Derome som vår leverantör, det har fungerat väl med webbshopen och även att våra anställda kan gå in i butiker för att till exempel prova ut arbetsskor. Derome är precis som vi lokala och närvarande.

Vill du också ha en skräddarsydd lösning för arbetskläder och personlig skyddsutrustning? Vi står redo att hjälpa till! 

Bli klädshopskund

Vi skräddarsyr efter ert behov

I Deromes klädshop skräddarsyr vi tillsammans med er ett begränsat sortiment efter era behov och önskemål som ni och era anställda kan handla ifrån.
 

Fördelar:

  •  Anställda sköter inköpen själva
  •  Skapar ett enhetligt intryck 
  •  Bättre kontroll kring budgeten på arbetskläder