Vi levererar trots tillfälligt stängd anläggning i Stenungsund - uppdaterad 9/10 17:00

2023-09-24 

Med anledning av helgens jordskred håller vår bygghandel i Stenungsund stängt – men du som kund kan beställa dina varor från din lokala säljare eller via e-handeln som vanligt. Vi löser leveransen.

Imorgon, tisdag 26 september, kommer anläggningen i Stenungsund att hållas stängd då den ligger innanför avspärrningarna i det jordskredsdrabbade området. I nuläget vet vi inte när vi kan öppna igen. Men vi följer noga utvecklingen och kommer informera vidare så snart vi får besked. Vår anläggning är vad vi kan bedöma i nuläget intakt.

Ny information 9/10: Sedan slutet på förra veckan har vi öppnat ett tillfälligt säljkontor och enklare butik på Södra Gategård 115. Vi har intervjuat vår platschef Fredrik Anderberg och hälsat på i de nya lokalerna. Klicka på bilden för att komma till filmen:

Ulf stenungsund 2.JPG    

Kund till bygghandeln i Stenungsund?

Tillsammans ska vi jobba för att erbjuda dig samma goda service du är van vid. Kontakta din lokala säljare som, tills vidare, finns på plats på Deromes närliggande bygghandelsanläggningar i regionen eller lägg din beställning i e-handeln. Vi löser leveransen.

Följ oss här eller på Facebook och Instagram - @deromestenungsund – för löpande information.