Industriell tillverkning i skyddad miljö

Många års erfarenhet gör oss till en partner med bred kompetens av taklösningar samt prefabricerade och industriellt tillverkade byggkomponenter.

Allt inom takstolar

Vi kan hjälpa dig med det mesta när det gäller helhetslösningar inom takkonstruktion – allt från mindre uppdrag till stora och mer komplicerade projekt.

Dina takstolar ritas av våra konstruktörer och produceras med eget virke i fyra fabriker från norr till söder. På så sätt är vi alltid nära och kan erbjuda snabba leveranser. 

Minska byggtiden på arbetsplats

Industriell tillverkning av byggkomponenter har många fördelar, inte minst när det handlar om träkonstruktioner. Alla delar i konstruktionen sätts samman inomhus och minskar risken för fuktskador. Våra byggsystem minskar dessutom byggtiden på arbetsplatsen vilket ger en bättre totalekonomi i projektet. 

Byggsystem för industriell bostadstillverkning

Prefab = Prefabricerade byggelement i form av väggar, bjälklag & gavelspetsar. Hög flexibilitet i val av uppbyggnad och utförande.

Planelement = Färdigisolerade väggar som levereras i platta paket och monteras på byggplats.

Modulbyggnation = Kompletta moduler som färdigställs både exteriört och interiört i fabrik, och sedan sätts samman på byggplats.