Våra digitala tjänster & aktuellt just nu

Här hittar du våra aktuella produktnyheter och vad som är aktuellt för säsongen. Vi vill inspirera dig i ditt arbete och sprida kunskap och fördelar om våra produkter och vad som händer framåt. Häng med i vårt digitala proffsblad Proffsnytt och läs om de senaste produktnyheterna, få inspiration till en mer hållbar arbetsvardag och få tips och råd på hur du kan förbättra er arbetsmiljö och arbetssäkerhet. Vi delar med oss av förbättringar i vår e-handel som kan förenkla och göra ditt arbete mer tidseffektivt. Tillsammans når vi längre

Proffsnytt

 • news-list-image

  2024-06-13

  Så väljer du den perfekta ytterpanelen – tips för proffs!

  Att välja rätt ytterpanel skapar det hållbara men även det visuella intrycket i ett byggprojekt. För dig som proffsbyggare handlar det inte bara om estetik, utan även om hållbarhet, funktionalitet och långsiktig prestanda. På Derome erbjuder vi ett brett sortiment av ytterpaneler, särskilt träpaneler, som är framtagna för att möta de höga krav som ställs av yrkesverksamma inom byggbranschen. Här är en detaljerad guide för att hjälpa dig att göra det bästa valet.

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-05-21

  För ett komplett takbyte

  Ett tak ska skydda en byggnad i flera år framöver och i Sverige har vi använt råspont som underlagstak i årtionden. Med råspontluckor från Derome i kombination med annat tätskikt får du ett stabilare och komplett takbyte till dina byggprojekt samt säkrare klimatskydd än de flesta andra alternativ. 

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-04-29

  Festool TKS80 minskar risken för allvarliga skärskador

  Visste du att det bland byggnadsträarbetare varje år inträffar över 630 olyckor inom maskiner, verktyg och skärskador som är så pass allvarliga att de anmäls till försäkringsbolag? Festool TKS80 vill råda bot på detta genom att dra nytta av sawstop-tekniken som minskar risken för allvarliga sågskador.

  Läs mer