Proffsnytt

 • news-list-image

  2024-06-13

  Så väljer du den perfekta ytterpanelen – tips för proffs!

  Att välja rätt ytterpanel skapar det hållbara men även det visuella intrycket i ett byggprojekt. För dig som proffsbyggare handlar det inte bara om estetik, utan även om hållbarhet, funktionalitet och långsiktig prestanda. På Derome erbjuder vi ett brett sortiment av ytterpaneler, särskilt träpaneler, som är framtagna för att möta de höga krav som ställs av yrkesverksamma inom byggbranschen. Här är en detaljerad guide för att hjälpa dig att göra det bästa valet.

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-05-21

  För ett komplett takbyte

  Ett tak ska skydda en byggnad i flera år framöver och i Sverige har vi använt råspont som underlagstak i årtionden. Med råspontluckor från Derome i kombination med annat tätskikt får du ett stabilare och komplett takbyte till dina byggprojekt samt säkrare klimatskydd än de flesta andra alternativ. 

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-04-29

  Festool TKS80 minskar risken för allvarliga skärskador

  Visste du att det bland byggnadsträarbetare varje år inträffar över 630 olyckor inom maskiner, verktyg och skärskador som är så pass allvarliga att de anmäls till försäkringsbolag? Festool TKS80 vill råda bot på detta genom att dra nytta av sawstop-tekniken som minskar risken för allvarliga sågskador.

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-04-17

  Vi har trallvirket för vårens byggprojekt

  Börjar det ramla in förfrågningar om trallprojekt? Hos Derome hittar du högkvalitativt trallvirke som ger trallen en lång hållbarhet.

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-04-17

  Har du tröttnat på att gräva för plintar? Stavrex markskruvmaskin underlättar!

  Att använda markskruv istället för betongplintar är ett bra alternativ om du är på jakt efter en smidig lösning där du slipper torktider och snabbt kan färdigställa en altangrund på endast en dag. Vi erbjuder möjligheten att hyra Stavrex markskruvsmaskin om du köper skruvarna via oss.

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-03-21

  Derome öppnar bygghandel i Karlstad

  Är du redo för en ny grön vana? Den 2 maj slår vi upp portarna till vår nya bygghandel på Lamberget, Sandholmsgatan 2. På 10 000 inbjudande kvadratmeter kommer du hitta ett av marknadens starkaste helhetserbjudanden och ett lag som gör allt för att du ska trivas.

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-02-13

  Gips och byggskivor för dina byggprojekt

  Vilka typer av projekt ska du bygga och vilka krav ställer det på materialet du som företagare väljer? Vårt breda sortiment av gipsskivor är nyckeln till smidiga och lyckade inomhusprojekt. Oavsett om du fokuserar på nybyggnation, renovering eller ombyggnad, har vi lösningarna som passar perfekt för dina behov och din budget. Det är både billigt och enkelt att hantera gips, materialet väger inte så mycket och du kan enkelt dela gipset för mindre ytor. Här är allt du behöver veta när du ska gå till inköp av gipsskivor till nästa projekt.

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-02-12

  Välj rätt fallskyddsutrustning

  Alla vill vi arbeta på en säker arbetsplats där risken för olyckor är låg och säkerheten är hög. Ta det säkra före det osäkra och använd rätt fallskyddsutrustning vid arbete på höjd.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-11-23

  Nyhet i vårt sortiment – Vi välkomnar DANA LIM till våra kunder

  Sedan 1929 har Dana Lim tillverkat av lim, spackel och fogmassa för hela norden. På huvudkontoret i danska staden Köge utvecklar och framställer Dana Lim kvalitetslösningar med fokus på kundens behov. De anpassar löpande sitt omfattande produktprogram efter marknaden – och vägen från tanke till handling är alltid kort. Dana Lims strategi är att finnas tillgänglig där proffsen handlar, vilket innebär att sätta kvalitet över kvantitet – alla dagar i veckan. I Dana Lims breda sortiment hittar du alltid rätt produkt för din nästa uppgift.  Det inkluderar bland annat Dana Lims Tack-serie, som består av några av marknadens bästa montagelim samt den nya produkten 547 Combi Tack.

  Läs mer