Ett bolag som tar ansvar

Inom Derome finns olika sorters säljtjänster. Variationen är stor, men goda relationer är viktigt för alla våra säljare.

Vad är det bästa med ditt jobb?
I min roll blir en del resor och möjligheter att komma ut och se kundernas verksamheter, en spännande inblick och möjlighet att skapa mervärde i våra affärer.
Att den ena dagen aldrig är den andra lik. Att vi har en platt organisation där man får ta ansvar. Man känner verkligen att varje individ räknas samtidigt som att vi alla behövs för ett bra resultat.

Vilka utmaningar ser du i ditt arbete?
Rollen att vara länken mellan den egna organisationen och kunderna. Att kunna hitta en balansgång mellan kundernas och företagets intresse.
Det handlar otroligt mycket om att förstå och kunna lyssna på människor. 
Med den digitala utvecklingen behöver man vara flexibel, den skapar nya lösningar och automatiseringar på många sysslor. 
Rollen blir tydligare i att jobba tätare med kunden för att hitta nya sätt att utvecklas tillsammans.

Varför ska man jobba på Derome?
För mig är Derome ett bolag som tar ansvar. Långsiktigheten mot kunder och medarbetare ger en trygghet i vardagen och skapar möjligheter att se framåt. Den drivkraft som finns är inspirerande. Med miljön i fokus och visionen att vara en växande och ansvarstagande organisation känns Derome som en fantastisk plattform för att även kunna växa som individ.

Magnus Niklasson

Magnus jobbar som säljare och relationer är viktigt för oss, både interna och externa. 

Bygg din framtid med oss!
Lediga jobb