Frihet under ansvar

Inom Derome finns olika sorters säljtjänster. Variationen är stor, men goda relationer är viktigt för alla våra säljare.

marcus_norman_1920.jpg

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa med mitt jobb är alla kundmöten varje dag och att kunna hjälpa till att lösa kundernas olika önskemål, antingen på kontoret eller ute på byggplats. Sen är det även att det är mycket "frihet under ansvar", jag lägger upp mina dagar och veckor själv för att kunna få ut det mesta av tiden. Sen måste jag tillägga att vi har väldigt kul också!

Vilka utmaningar ser du i ditt arbete?

Förutom att få siffrorna att gå ihop så är det minst sagt en ganska bred uppgift att vara byggsäljare hos oss. Det handlar inte bara att "knappa in" en regel eller ett paket skruv som finns på hyllan. Ofta får man frågor om någon produkt eller tjänst som det krävs en hel del att få tag på och ibland även hjälpa kunden att ta reda på hur produkten används, med det är ju det som är roligt!

Varför ska man jobba på Derome?

För mig så är det för att det är en trygg och stabil arbetsgivare i en stor koncern där man kan trivas, längre. Vill man så finns det fina möjlighet till personlig utveckling inom hela koncernen. 
 

Marcus Norman

Marcus jobbar som säljare och relationer är viktigt för oss, både interna och externa.