Förmåner får våra medarbetare att växa

Vi är säkra på att om våra medarbetare mår bra, utvecklas och har kul på jobbet så kommer vi också tillsammans bli ännu bättre. Därför har vi tagit fram ett erbjudande som vi tror och hoppas ska bidra till just detta.

Medarbetarutveckling

Vi erbjuder möjligheter till personlig och professionell utveckling genom Deromeakademin. Hos oss finns gott om möjligheter till karriärutveckling och internrekrytering så att du kan växa och blomstra i din roll.

Hälsa & friskvård

Vi värdesätter din hälsa och välmående. Genom årligt friskvårdsbidrag, tillgång till hälsokontroller och möjligheten till förmånliga gruppförsäkringar ser vi till att du kan balansera mellan arbete, privatliv och hälsa.

Trygghet

Hos oss får du en stabil grund med tydliga förmåner och fördelar tack vare våra kollektivavtal. Detta inkluderar bättre arbetsvillkor, fastställd lön och försäkringsförmåner för din trygghet och säkerhet.
Som anställd får du dessutom 2,5 års extra kötid i vår bostadskö för att underlätta din boendesituation.

Gemenskap

Tack vare vårt system för vinstdelning och premiemål har vi möjlighet att anordna regelbundna trivselresor. Det är ett sätt för oss att tillsammans njuta av våra framgångar.

Rabatter

Vi erbjuder rabatter på våra produkter samt utvalda samarbetspartners.

Tillsammans skapar vi en plats där du kan trivas och utvecklas – välkommen till Derome, din plats för framtida framgång!

 

Möt några av våra medarbetare

Lediga jobb

Att jobba inom Derome

Det finns mycket att skriva och säga om vad det innebär att jobba inom Derome. Vårt erbjudande, våra produkter, och tjänster och våra tillväxtplaner. Men det är människorna som gör Derome unikt - sättet vi bemöter varandra och hur vi tillsammans jobbar för att göra saker och ting lite bättre varje dag.

Följ Derome i sociala medier

Li.svg Insta.svg Facebook.svg YouTube.svg
   

 

 

 

 

Victor

Här finns det alltid möjligheter till att utvecklas, både som person men framför allt i sin yrkesroll. Derome är ett företag som aldrig står still, utan det händer ständigt nya saker inom koncernen vilket är otroligt kul.

Sara

Derome ser stor potential i sina medarbetare och tar tillvara på vår kompetens. Detta genom att hitta arbetsuppgifter där vi får använda våra styrkor. Det är riktigt häftigt att få vara med på Deromes resa framåt.

Carl-Johan

Kort och gott tycker jag att man ska arbeta på Derome för att det är ett fantastiskt bolag. Derome är alltid framåtlutande och kollegorna är underbara. Mycket engagemang och drivkraft här.