Vi vill bidra till en hållbar utveckling

Vår kedja från skog till färdigt hus är unik och skapar genom sina delar värde för medarbetare, kunder och partners, men också för samhället i stort.

När vi samverkar inom kedjan bygger vi ny kunskap, som i nästa steg blir till konkreta åtgärder för att vi fortsatt ska vara en arbetsgivare, aktör och partner som sätter hållbarhetsfrågorna högt på dagordningen. Tillsammans skapar vi lösningar som förenklar kundernas vardag och som bidrar till ett hållbart samhälle. För även om kedjan är unik, är den ingenting utan människorna som länkar den samman.

Kontakta oss

Vår roll som samhällsutvecklare

Vi vill vara en aktör som verkar för det goda i samhället. För att leva upp till detta använder vi vår tillväxt för att investera i en levande landsbygd, fler jobb och ett aktivt samhällsliv.

Nyheter

 • news-list-image

  2023-09-22

  Certifierat åtagande för världens skogar

  Efterfrågan på certifierat virke ökar, både till pappersmassa, trävaror och byggprojekt. Det gäller såväl på den svenska som globala marknaden. Att välja certifierade produkter är ett enkelt sätt för konsumenter att vara med och bidra till ett hållbart brukande av världens skogar.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-09-08

  Redo för större affärer

  För att ta sig an större kunder, avtal och fler affärer har Derome Maskinuthyrning trippelcertifierat sig enligt ISO standard 9001, 14001 och 45001. - Det gör oss till en bättre arbetsgivare och samarbetspartner, säger Isak Gillgren, vd för Derome Maskinuthyrning.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-08-28

  Det här är Derome Skog – en del av vår kedja!

  Skog och trä. Visst är det fascinerande att något som funnits så nära i urminnes tider idag betraktas som ett framtidsmaterial? För oss på Derome har trä och relationer varit de viktigaste råvarorna redan sedan starten 1946. Och med mångårig kunskap och kärlek till råvaran kan vi förädla den hela vägen till färdiga hus. Men det börjar i skogen.

  Läs mer