Bygg- och industrihandeln i Ystad växer

2022-12-09 

Från 180 kvadratmeter till en butiksyta på 1180 kvadratmeter. Vår anläggning i Ystad växer rejält och blir ännu smidigare för kunderna som besöker oss.

Vi känner Ystad på pulsen genom att ta ett snack med platschef Ola Netterheim som har varit på Derome Ystad sedan i augusti.

Hej Ola, varför väljer ni att utöka lokalerna?
Den gamla butiken var på 180 kvm och med ett växande antal materialhämtningar från kunderna blev det ohållbart. Vi hade helt enkelt vuxit ur lokalerna. Vi får nu en ny fräsch butik på hela 1180 kvm, med en klädavdelning på 250 kvm. Den gamla butiken blir varmlager för snickerier. Vi får även nya bättre ytor för både kontor, konferens och personalmatsal.

Är det något som förenklar för våra kunder?
Hela känslan blir annorlunda med nya fräscha lokaler och bättre parkeringsmöjligheter. En trevligare fika-hörna är också något som uppskattas av våra kunder.

Webb-ystad bygghandel3.jpg

Några specialistområden du vill lyfta fram?
I och med sammanslagningen med Ystad Järn som flyttar in hos oss till våren så kommer vi erbjuda Ystads modernaste anläggning för arbetskläder. Med Magnus Persson från Ystad Järn får vi en enorm kompetens och fina kundsamarbeten. Vi kommer även kunna erbjuda ett fullt industrisortiment och personal som är nischade inom just industri. Det kommer bli kanon för alla våra kunder.

Och såklart, hur känns det?
Underbart med nya lokaler, även om det är lite rörigt just nu. Våra leverantörer är här och jobbar för fullt med att fylla på butiken. Personalen sliter både dag och kväll med att få butiken i ordning och snart bör vi kunna se en näst intill färdig butik. Vi är totalt 12 kollegor här och alla är supertaggade och tycker det är kul med nya fina lokaler. 

Välkommen att besöka oss eller handla direkt via vår webbshop!

Webb-ystad bygghandel2.jpg

Du vet väl om att vi även har en webbshop?

Som företagskund hos Derome är du varmt välkommen att handla direkt via våra butiker eller i Deromes webbshop. För att handla krävs endast ett kundnummer och du kan ansöka om det här.