Derome och Trafikverket tecknar avtal

2024-06-05 

Derome fortsätter bygga starka och långsiktiga kundsamarbeten och tecknar nu sitt första riksomfattande avtal med Trafikverket. Avtalet som gäller från 1 juni omfattar bygg- och industriförnödenheter och är skrivet på 2 år med möjlighet till förlängning.

Samarbetet mellan Derome och Trafikverket innebär att familjeföretaget nu stärker sin position som leverantör av bygg- och industrimaterial mot infrastruktursektorn. Trafikverket får i sin tur en partner som gör stora satsningar inom hållbarhet och digitalisering, två områden som blir allt viktigare ju mer kraven ökar. 

– Det är fantastiskt kul att en aktör som Trafikverket nu väljer oss som huvudpartner för inköp av förnödenheter. Ett samarbete som kommit till genom en bra dialog där vi hittat ett upplägg som svarar upp till Trafikverkets behov gällande sortiment, hållbarhet och digitala lösningar säger Mattias Collén, affärsområdeschef för Industrihandeln inom Derome.

Samhällsviktig verksamhet

Trafikverket är huvudansvarig för den långsiktiga planeringen av infrastruktur för vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart samt för byggande och drift av statliga vägar och järnvägar. Andreas Hyllén är KAM och ansvarig säljare inom Derome.

– Trafikverket har en samhällsviktig verksamhet och för oss har det varit avgörande att ta fram en affärsmodell som förenklar och effektiviserar i alla led. Det betyder bland annat att vi erbjuder ett flexibelt beställningsförfarande som kommer kunna ske både digitalt och fysiskt via någon av våra 52 bygg- och industrihandelsanläggningar.

 

Brett sortiment för yrkeskunder

Nyfiken på vårt erbjudande mot bygg- och industrimarknaden?

På vår webb kan du ta del av vårt övergripande erbjudande, tjänster och produkter samt även handla online.