Nära varandra når vi längre

2022-12-01 

Att utmana och utveckla har varit en drivkraft i Deromes utveckling sedan starten. Redan på 60-talet utökades träsortimentet från sågverken med byggmaterial till kunder i närområdet.

Kundernas efterfrågan växte och vår verksamhet likaså – under 60-talet och in på 70-talet utvecklades Derome successivt till en fullsorterad bygghandel med allt från masonit och Treetex till spik och isolering. Denna resa kröntes 1976 med att vi kunde inviga den första stora bygghandelsanläggningen i Derome. 

Bygghandel.jpg

Redan från start har vi haft en tydlig ambition om att växa tillsammans med våra kunder. Vi försöker göra det genom att utgå från behov och efterfrågan, men också genom att vara lyhörda, finnas nära och ständigt fundera kring hur vi kan förenkla vardagen tillsammans. 

Det är denna drivkraft som gör att vi idag kan duka fram ett av marknadens bästa helhetserbjudanden med bygghandel, industrihandel, maskinuthyrning och bygglogistik under samma tak. Parallellt gör vi stora satsningar för att utveckla det digitala erbjudandet, logistiktjänster och hållbara lösningar.

Plan.jpg

Mycket vatten har runnit under broarna och mer ska det bli. Sedan invigningen av vår första bygghandel 1976 har vi vuxit och idag hittar du våra anläggningar från Strömstad i norr till Ystad i söder och vidare till Småland och Blekinge. Vi ska helt enkelt finnas nära, i alla perspektiv och väderstreck.

bygghandel modern.jpg

Vi förenklar din vardag!

Nära varandra når vi längre!

Välkommen att handla i våra fysiska butiker, i webbshopen eller ta hjälp av våra specialister. Tillsammans hittar vi de lösningar som skapar värde för dig och dina kunder.