Välkommen på våra populära mässor för bygg- och industriproffs!

2023-08-21 

Vi rivstartar sensommaren och hösten med att bjuda in kunder, leverantörer och samarbetspartners att bygga kunskap, nätverk och affärer tillsammans med oss.

Med ett helhetserbjudande inom bygg- och industrihandel, maskinuthyrning och bygglogistik skapas synergier som är unika på marknaden, ett koncept och erbjudande som gör att Derome sticker ut i branschen. Anläggningarnas mässor har snabbt blivit ett populärt inslag där både nya och gamla kunder ser fördelarna med att träffas under trevliga former och dela värdefull kunskap med branschkollegor och leverantörer.

-    Vi vill ge bästa möjliga förutsättningar till våra kunder att växa och därför känns det roligt att kunna välkomna dem till anläggningar som erbjuder den bredd i sortimentet som de efterfrågar. Här finns också den höga servicenivå och jordnära attityd som de är vana vid att möta sedan tidigare, säger Mattias Collén, affärsområdeschef för industrihandeln inom Derome.

Vill du besöka någon av våra kommande event i Trollhättan, Ystad, Falkenberg eller Tagene? Läs mer om våra mässor och anmäl dig via länken eller kontakta din säljare. 

Hoppas vi ses, välkommen!

Anmäl dig

Träffa oss på en anläggning nära dig och upptäck hur vårt helhetserbjudande kan förenkla din vardag.

Trollhättan 31 augusti
Ystad 7 september
Falkenberg 14 september
Tagene 28 september

Självklart finns vi även online.