DEREKO nyheter för El & Belysning

2023-09-06 

Stilrena nyheter från Dereko som hjälper dig med el & belysning på arbetsplatsen. Nu kan du multitaska med kabelvindor, grenuttag och en snygg limited edition arbetslampa under din arbetsdag.

Lyssna på musik, ställ upp din arbetsbelysning och ladda dina verktyg med hjälp av DEREKOS nya produkter! Lagom till hösten lanserar nu DEREKO en samling av kabelvindor och grenuttag för att du ska kunna arbeta enkelt och smidigt med din arbetsbelysning under hösten och vinterns mörka dagar.  Du hittar ett 3-vägs grenuttag med 0,75m kabel som hjälper dig att koppla upp dig med allt du behöver under arbetsdagen. Produkterna har en stilren design med svart & beige/guldiga detaljer likt DEREKOS andra produkter i sortimentet. 

Du hittar nu 3 olika kabelvindor:
20m IP44 1,5 
20m IP44 2,5 
40m IP44 1,5

En stor nyhet och ett kärt återseende är DEREKOS Limited Edition lampa. En begränsad upplaga av arbetslampan finns att köpa nu både online och i våra butiker.
Den har egenskaper som att den är uppladdningsbar och har en reglerbar ljusstyrka. I år är även lampan framtagen i en helt ny design som gör den inte bara väldigt smidig utan också lite snyggare, lite coolare och en mer slimmad design. Först till kvar för denna fantastiska arbetslampa! 

DEREKOLAMPALimitededition.jpg

Vill du se mer produkter från Dereko?

Derome står bakom varumärket Dereko – ett exklusivt sortiment av reko produkter med hög kvalitet. Inte vilka produkter som helst platsar i våra hyllor. Med reko-produkter som signum fokuserar vi på produkter som förenklar din vardag. Vi stärker helhetserbjudandet och ger våra kunder och samarbetspartners fler valmöjligheter. Reko produkter, helt enkelt. 

Läs mer

 

 

Dereko_logo_brown.png