Har du tröttnat på att gräva för plintar? Stavrex markskruvmaskin underlättar!

2024-04-17 

Att använda markskruv istället för betongplintar är ett bra alternativ om du är på jakt efter en smidig lösning där du slipper torktider och snabbt kan färdigställa en altangrund på endast en dag. Vi erbjuder möjligheten att hyra Stavrex markskruvsmaskin om du köper skruvarna via oss.

Stavrex markskruv är framtagen för att underlätta byggprocessen och tillverkaren lyfter fram flera fördelar med denna metod jämfört med det traditionella grävandet. 

Färdigställ altangrunden på en dag med en smidigare byggprocess

 

Effektiv i alla väder

Markskruven kan installeras under alla årstider vilket gör att den inte är begränsad av väderförhållanden med höga temperaturer, frost, snö eller regn.  Den tar sig igenom de vanligaste markförhållandena med jord, krossmaterial, lera eller sand och efterlämnar ingen åverkan vilket gör att du slipper återställa marken kring bygget.   

Tid är pengar

Genom att använda markskruv kan du färdigställa grunden till en terrass samma dag som du påbörjar jobbet. Du slipper torktiderna jämfört med betongplintar och kan slutföra bygget på kortare tid. Eftersom betong är ett material med relativt hög klimatpåverkan finns det också en hållbarhetsaspekt i att utvärdera andra alternativ när du ska bygga grund.

Upptäck möjligheten och fördelarna med Stavrex markskruv via filmen nedan.

 

Vill du hyra markskruvsmaskinen av oss?

Vi erbjuder just nu våra kunder möjligheten att hyra Stavrex markskruvsmaskin om du samtidigt väljer att köpa din markskruv av oss. 
Kontakta eller besök din närmaste Derome-anläggning så berättar vi mer!   

Köp Stavrex-produkter