Profilerade arbetskläder & personligt skydd

Behöver ni en komplett leverantör av arbetskläder och personligt skydd? Vill du låta dina anställda ansvara själv för sina egna klädinköp? Vill ni profilera er genom era kläder?

Våra specialister vet hur viktigt det är med rätt personlig skyddsutrustning för att skapa en säker arbetsmiljö för dig och ditt team på arbetsplatsen. Lagar och regler kring skyddsutrustning uppdateras kontinuerligt, läs mer hos arbetsmiljöverket här

För att underlätta för dig och ditt företag så kan vi guida dig genom hela resan så att ni har rätt utrustning som följer de lagar och regler som gäller för just era arbetsmoment och er arbetsplats. 

 

Profilerade arbetskläder - Förstärk ert varumärke

I vårt sortiment hittar ni kläder från flera olika välkända varumärken av hög kvalitet. Genom att trycka er logga på kläderna skapar ni en röd tråd som förstärker ert eget varumärke och skapar större synlighet. Med profilerade arbetskläder får ni era medarbetare att känna en intern stolthet och gemenskap som också stärker ert varumärke. 

Många av våra bygghandelsanläggningar är försedda med professionell utrustning och utbildad personal för att kunna trycka mindre beställningar på plats för omgående leverans. Vårt klädcenter i Landskrona tar hand om större beställningar och levererar de snabbt till er via vårt eget åkeri. 

 

Klädshopen - Det enkla sättet att handla arbetskläder

Deromes klädshop finns här för att förenkla våra kunders vardag. Klädshopen innebär att era anställda själv kan handla sina arbetskläder från ett begränsat sortiment efter uppsatt individuell budget. Det gör att du som arbetsgivare får bättre kontroll över klädförbrukningen samt kostnaden för era klädinköp.

Vid uppstart av klädshopskonto skräddarsyr vi tillsammans ett sortiment för ert företags behov och skapa individuella konto med årsbudgetar för era anställda. 

Genom ett klädshopskonto hos oss kan era anställda själv beställa sina arbetskläder inom sin budget. Varje anställd får en unik budget, som ni bestämmer, att handla för. Du som arbetsgivare och administratör har full kontroll över alla inköp som görs i klädshopen. Du som administratör kan lägga till och ta bort användare, godkänna/neka köp som överskrider budget samt justera dina anställdas budgetar. Du får en komplett överblick över statistiken och kan se dina användares totala inköpssumma. 

 

Bli klädshopskund

Köp dina arbetskläder hos oss

Klädshopen är inte begränsad till personlig skyddsutrustning. Vill du att din personal ska kunna handla mer av det som behövs i deras vardag? Det går bra att utöka sortimentet i klädshopen, eller att sätta upp separata konton för till exempel verktyg eller förbrukningsvaror. Vi kan anpassa det efter ert företags behov och önskemål. Fördelar med handla hos oss: 

  • Snabba leveranser 
  • Brett sortiment
  • Snabb hjälp direkt i butik
  • Specialistkunskap inom personlig skyddsutrustning
  • Möjlighet till egen klädshop online
  • Möjlighet till profilerade arbetskläder - Kläder med tryck