Fakturering - som att slå i en spik

Är du trött på hantering av pappersfakturor och oreda bland dina kostnader? Vi vet hur tidskrävande det kan vara. Med Derome projektverktyg Proffsappen slipper du hantera högar av papper, leta efter underlag och kontaktuppgifter till kunden. I Proffsappen har du allt samlat på ett ställe några knapptryck bort och dina fakturor skickas elektroniskt via mejl direkt till kunden

Med hjälp av Deromes Proffsapp får du kontroll över bolagets fakturering mot era kunder. Här samlas allt underlag som du har registrerat (till exempel offerter, tidrapporter, material) och är redo att faktureras till kund när det är dags. 

Du slipper risken för att dubbelfakturera då projektverktyget endast hämtar upp de rader som inte har fakturerats sen tidigare. Det ger dig en tydlig överblick över vad som är kvar samtidigt som det sparar tid. Administration är en av de mest tidskrävande faktorerna i att driva bolag, låt Proffsappen underlätta och få mer tid över till annat.  

Proffsapp Faktura webb.png

Fakturera med några få knapptryck

I Deromes projektverktyg Proffsappen samlar du allt underlag på ett ställe under projektets gång. Det gör det smidigare för dig att slå i den sista spiken och skicka iväg fakturan digitalt till kunden. 

All relevant data som tillhör projektet såsom tidrapporter, leverantörsfakturor, ÄTOR, resekostnader och övriga kostnader är redan samlat och det enda du behöver tänka på är att granska, attestera och slutligen klicka på skickaknappen. I fakturan kan du bifoga filer och dokument som kan vara både nödvändiga och intressanta för er kund. Till exempel arbetsbeskrivningar, egenkontroller, ritningar, offerter och checklistor - detta hjälper dig att skapa ett proffsigt underlag. 

 

Olika avdrag - ROT, RUT, GRÖN

Jobbar du med avdrag som Grön, RUT, ROT eller omvändskatteskyldighet? Det är inga konstigheter då begränsningar inte är vår grej. Det ska vara lätt att fakturera genom Proffsappen och ta fram detaljerade underlag som dokument, kunduppgifter, timpriser, materialpåslag, offerter, övriga kostnader och tidrapporter – allt summeras med ett enda knapptryck. 

 

Främsta fördelarna med vår fakturahantering

  • Skapade fakturor bokförs automatisk i ert bokföringssystem Iphone Proffsappen.png
  • Spara tid och pengar genom att låta Proffsappen underlätta ert administrativa arbete
  • Alla kostnader samlade på ett ställe
  • Fakturera din kund med några få knapptryck
  • Du har allt samlat på ett ställe, du eliminerar risken att missa ta betalt för dina kostnader
  • Redan fakturerade rader bokförs automatisk, Risken för dubbelfakturering elimineras
     

Sömlös företagsadministration med Deromes Proffsapp

Proffsappen är så mycket mer än bara fakturering. Projektverktyget har flera smarta funktioner som underlättar ditt administrativa arbete. Integrera verktyget med ditt bokföringsprogram Fortnox eller Visma för underlätta ytterligare.  Med hjälp av Proffsappen frigör du tid, tid som du kan använda till att planera nya projekt och tjäna mer pengar, eller tid som du kan använda till att umgås med din familj eller vänner. Oavsett vad du väljer att lägga din tid du får över på, så kallar vi det här är att bygga vinnare

 

Ladda ner Proffsappen här:

app-store-badge.png

google-play-badge.png

Vi hjälper dig