Full överblick på era projekt

Med Deromes projektverktyg Proffsappen får du full kontroll på dina projekt och riskerar inte att missa någon intäkt eller kostnad.

Under ditt projekt samlar du all viktig information, dokumentation, bilder och kommentarer. Till exempel kunduppgifter, tidrapporter, arbetsmoment och använt material. Genom att samla allt material på ett ställe får du full kontroll över hur projektet fortlöper från offertskapande till slutfaktura. Slipp dubbelarbete genom att skapa upp projektet direkt från offerten i projektverktyget. Spara tid och få mer tid över till annat.

Proffsapp projekt på webb och telefon.png

Arbetsorder och arbetsmoment direkt i Proffsappen

Vid skapande av ett nytt projekt i projektverktyget Proffsappen skapas också en arbetsorder – en instruktion om hur arbetet och olika arbetsmoment ska utföras och av vem för tydligare överblick. De olika momenten kan klarmarkeras allt eftersom de är slutförda. Det ger en tydlig överblick över vad som är färdigt och vad som är kvar och minskar risken för eventuella missförstånd.

Alla viktiga dokument på ett ställe

Få full koll på er administration genom att samla alla viktiga hantverksdokument digitalt på ett ställe, i Deromes projektverktyg Proffsappen. Knyt dokumenten ni behöver direkt till projektet, ta hjälp av de färdiga mallarna (arbetsmiljöplan, avtalsmallar, checklistor, egenkontroller, elsäkerhetsdokument och riskanalys) och anpassa till era behov. Börja skapa elektroniska dokument redan idag med hjälp av denna enkla dokumenttjänst och slipp sortera papper i mappar och pärmar. 

  • All viktig information på ett ställe Proffsappen projekt i mobil.png
  • Skapa upp projekt direkt från offert
  • Skapa leverantörsfakturor direkt från projekt
  • Full kontroll över alla era projekt
  • Tidsrapportering direkt i appen
  • Obegränsat med arbetsordrar
  • Enkel och smidig uppföljning av arbetsmoment
  • Möjlighet att lägga till kommentarer och bilder
  • Bifoga viktiga dokument

Sömlös företagsadministration med Deromes Proffsapp

Proffsappen är så mycket mer än bara projekthantering. Projektverktyget har flera smarta funktioner som underlättar ditt administrativa arbete. Integrera verktyget med ditt bokföringsprogram fortnox eller visma för underlätta ytterligare.  Med hjälp av Proffsappen frigör du tid, tid som du kan använda till att planera nya projekt och tjäna mer pengar, eller tid som du kan använda till att umgås med din familj eller vänner. Oavsett vad du väljer att lägga din tid du får över på, så kallar vi det här är att bygga vinnare

 

Ladda ner Proffsappen här:

app-store-badge.png

google-play-badge.png

Vi hjälper dig