Tidrapportering för ökad lönsamhet

Att skjuta upp det administrativa arbetet till framtiden kan resultera i att viktig information missas och tidsregistrering och inköp försvinner. Det betyder i sin tur missade intäkter, onödiga kostnader och merjobb. Med Deromes Proffsapp samlar du all information på ett och samma ställe och du har enkel tillgång via telefon, dator och surfplatta.

Att ha koll på tidsrapporteringen kan vara tidskrävande. Kanske skriver era medarbetare handskrivna lappar eller så har någon varit sjuk, vabbat och notisen har glömts bort. Vi har olika utmaningar och arbetsuppgifter, men gemensamt är att tiden allt som oftast inte räcker till och tid är som bekant pengar.

Med vårt projektverktyg Proffsappen slipper du jaga in tidrapporter, istället sköter du all tidsrapportering i appen eller via webbläsaren på datorn. Det går snabbt och är tidseffektivt för såväl hantverkaren och den som sköter administrationen. 

Proffsapp Iphone Ipad Tidrapport 1920x1080.png

Digital byggdagbok

Deromes Proffsapp är en digital byggdagbok där du och dina anställda kan rapportera arbetstid och frånvaro direkt i appen eller på webben. Allt samlas på ett och samma ställe vilket underlättar vid både fakturering och lön. Era anställda kan tidsrapportera direkt mot specifika projekt, vilket underlättar vid framtagande av fakturaunderlag. Din administrativa tid minskar och du får tid över till annat

Varje verksamhet är unik och har olika behov - vårt projektverktyg är utformad för olika hantverksbranscher och skapad för att vara flexibel med flertalet funktioner och integrationer som passar ditt företags behov. 

Våra specialister hjälper dig och dina kollegor att komma igång och vägleder er för att få ut maximalt av projektverktyget. Proffsappen effektiviserar arbetet, ger bättre kontroll men framförallt sparar tid. Börja tidsrapportera och säg hej då till dubbelarbete.

 

Snabba fördelar med tidsrapportering i Proffsappen

  • Digital byggdagbok Proffsappen tidrapport i mobil.png
  • Tidsrapportering av såväl närvaro som frånvaro (sjuk, VAB, tjänstledigt, semester)
  • Registrering av extra arbete
  • Få statistik över din arbetstid
  • Lägg till obegränsat med arbetsplatsprojekt
  • Traktamente
  • Rapportera material (kostnader och mängd)
  • Kommentera och lägg till bilder, under och efter utfört arbete
  • Lägg till interna projekt (lager, verkstad, transporter med flera) 
  •  Allt på ett ställe, i appen eller webbläsaren.

Sömlös och enkel företagsadministration med Deromes Proffsapp

Proffsappen är så mycket mer än bara tidsregistrering. Projektverktyget har flera smarta funktioner som underlättar ditt administrativa arbete. Integrera verktyget med ditt bokföringsprogram Fortnox eller Visma för underlätta ytterligare.  Med hjälp av Proffsappen frigör du tid, tid som du kan använda till att planera nya projekt och tjäna mer pengar, eller tid som du kan använda till att umgås med din familj eller vänner. Oavsett vad du väljer att lägga din tid du får över på, så kallar vi det här är att bygga vinnare

 

Ladda ner Proffsappen här:

app-store-badge.png

google-play-badge.png

Vi hjälper dig