Nyproduktion av flerbostadshus med loftgång

Planerar du att bygga lägenheter? Flerbostadsrätter med loftgång erbjuder extra utrymme och skapar grannkontakt då loftgången fungerar som en slags "entrébalkong". Våra hus med loftgång består av välplanerade lägenheter om 1-4 rok med genomgående planlösning. Grundstommen i modulerna är alltid i trä, resten bestämmer du.

Inspireras av våra exempelhus

Inspireras av våra exempelhus eller välj att bygga direkt precis som de är. För oss är varje husprojekt unikt och har sina egna specifika förutsättningar för att lyckas. Kontakta oss idag, så hittar vi tillsammans den bästa lösningen till ett pris som passar just ditt projekt.

Kontakta oss

Skapa plats för umgänge med loftgång

Med loftgångar får du en kostnadseffektiv entrélösning samtidigt som du skapar mervärde för de som ska bo genom extra utrymme och möjligheten till social kontakt mellan grannar. 

Vad är ett loftgångshus?

Ett loftgångshus (också känt som gårdshus eller svalgångshus) är en typ av flerbostadshus med två eller flera våningar. Istället för ett inre trapphus eller korridor som exempelvis finns i punkthus och lamellhus, så länkas lägenhetshusen samman med en öppen gång på utsidan av huset. Hus med loftgång ger byggnaden ytterligare en dimension och skapar en ljus och öppen yta som bjuder in till trivsel mellan grannar.

Samma hus - många möjligheter

Genom att bygga tids- och kostnadseffektivt med modulhus ger vi hela landet en möjlighet att växa. Med samma planlösning som grund går det att skapa stor variation i husens externa utformning. Kombinera olika fasadmaterial, kulörer, takutformning, trappor och balkongernas utformning - tillsammans skapar vi ett unikt utseende på ditt husprojekt. Smart, snabbt och kostnadseffektivt.

Referensprojekt

Kika in i några av de projekt vi byggt tillsammans med våra kunder, eller varför inte besöka dem när du har vägarna förbi?