Nyproduktion av punkthus och lamellhus

Med modulbyggda punkt- och lamellhus skapar du enkelt en sammansättning av yteffektiva lägenheter om 1-4 rok som passar förutsättningarna på din byggrätt. Inspireras av eller välj något av våra exempelhus. Snabbt, snyggt och alltid i trä.

Inspireras av våra exempelhus

Våra exempelhus är något du kan inspireras av eller välja att bygga direkt. För oss är varje projekt unikt och har sina egna förutsättningar för att lyckas. Kontakta oss så hittar vi tillsammans den bästa lösningen så att just ditt nya punkthus eller nya lamellhus blir precis så som du vill ha det.

Kontakta oss

Är det någon skillnad på punkthus och lamellhus?

Punkt- och lamellhus är båda exempel på flerfamiljshus. Punkthus är ett högre hus med ett trapphus i mitten och lägenheter runt om. Lamellhusen är lägre och har ofta flera ingångar. Vi bygger flerbostadshus upp till sex våningar och hjälper gärna till att kombinera ditt hus så att det matchar ditt behov.

Vad är ett punkthus?

I regel är ett punkthus ett lägenhetshus med flera våningar där lägenheterna är anslutna av ett inre trapphus eller korridor. På grund av sin höjd är punkthus också ofta utrustade med hissar för att underlätta transport mellan våningsplanen.

Denna typ av flerbostadshus är vanligt förekommande i stadsmiljöer där bostadsbehovet är stort. Med punkthus bygger du effektivt och ger många människor tillgång till bostäder på en relativt liten yta.

Vad är ett lamellhus?

Ett lamellhus är en typ av flerbostadshus som består av flera låga byggnader anslutna av en gemensam gård eller trädgård. Genom att ha flera låga byggnader i stället för en hög byggnad kan denna typ av lägenhetshus skapa en mer öppen och tillgänglig känsla för invånarna.

Lamellhus är också ett populärt boendealternativ för människor som vill bo nära stadens puls men samtidigt ha tillgång till gröna ytor och utomhusaktiviteter.

Referensprojekt

Upptäck våra tidigare projekt vi byggt tillsammans med våra kunder. Läs mer under varje projekt eller varför inte besöka dem personligen om du har vägarna förbi?