Hur vill du bygga upp din dag?

Ett brett sortiment, utvecklad logistik och förståelse för ditt hantverk – det får du med Derome. Hos oss har du alltid en personlig kontakt och vi finns alltid nära. Tillsammans hittar vi de lösningarna som förenklar din vardag. För nära varandra når vi längre.

Vi är din helhetsleverantör, med ett brett utbud av bygg- och järnvaror samt tjänster som underlättar din dag. Vi har specialistkunskap inom en mängd olika områden, såsom fönster, dörrar, kök med mera. Personliga relationer är en avgörande del av vårt framgångsrecept och vare sig det är fysiskt eller digitalt vill vi finnas nära dig som kund.

Våra tjänster

Vi har ett brett urval av olika tjänster och lösningar för att hjälpa dig i dina projekt och frigöra tid. Alltid nära dig.

›› Derome är en partner som levererar rätt material till rätt tid och pris ‹‹

Vad säger våra kunder om oss?

KW Bygg är ett familjedrivet byggföretag som verkar i Borås, Ulricehamn, Mark och Göteborg med omnejd. Vårt fokus är att hålla en genomgående hög kvalitet i allt vi gör. Detta medan vi samtidigt är trogna kundens budget och vår tidsplan. 
För att uppnå detta krävs inte bara proffsiga hantverkare, utan även en partner i leverantörsledet som levererar rätt material till rätt tid och pris.

Vi har funnit en sådan partner i Derome som med snabbt och smidigt handlag finns med oss från offertläge till färdigställande av våra entreprenader. Vi har en personlig säljkontakt som är oerhört lyhörd och serviceinriktad.

Detta tillsammans med Deromes höga kvalitet på levererat material ger oss rätt förutsättningar att förse våra kunder med en alltigenom positiv upplevelse av deras byggprojekt.

Helena Tjärnlund Kawalec | KW Bygg

KW Bygg

KW Bygg är specialister på om- och tillbyggnation, renovering och etablering av privatbostäder, butiker och kontor.

Lösningar som förenklar din vardag