Hitta rätt dörrar till dina byggprojekt

Välkommen in att upptäcka ett brett sortiment av dörar till ditt nästa byggprojekt. Våra specialister kan tidigt i processen hjälpa dig ta fram förslag och priser på de produkter som passar dina önskemål. Vi kan erbjuda kompletta dörrpaket med lås och beslag - logistiktjänster när du behöver.

Vi samarbetar med välkända leverantörer som erbjuder godkända dörrar med olika säkerhetslösningar.  Vi har har bra koll på marknaden och finns redo att svara på frågor om till exempel brandklassning, säkerhet och utformning. 

Vi analyserar ditt anbud och optimerar det mot de tillverkare som är bäst på just ditt projekt, ofta blir det en mix av olika tillverkare då det ställs olika krav inom projektet. Genom att låta oss göra denna analysen och presentera förslag för dig så sparar du tid. En kontakt för att handla upp dörrar istället för flera vilket det ofta blir på komplicerade projekt. Våra specialister ha bra koll på marknaden och finns redo att svara på dina frågor om t.ex. brandklassningssäkerhet och utformning. Vi arbetar endast med företagskunder, är du privatperson ber vi dig att ta kontakt med din hantverkare.

 

Hitta närmaste anläggning

Hur kan vi hjälpa dig? 

Vår dörravdelning består av 4st säljare som alla har lång erfarenhet av dörrbranschen och alla har ett förflutet inom dörrtillverkande led.

Kontakta din kundansvariga säljare så lotsar vi dig vidare till en av våra specialister

Några av våra referensprojekt 

Några av våra leverantörer