Förbättra din arbetsmiljö och utrustning

Svetsarbeten är komplext - många olika material och användningsområden, och en utveckling som går snabbt framåt. Vi vill gärna hjälpa dig att hålla dig uppdaterad.

Svets-heta-arbeten_kille_svetsar_derome.jpg

Våra specialister inom svets har många års erfarenhet och arbetar tätt tillsammans med våra leverantörer. Vi kommer gärna ut till dig på ett förutsättningslöst möte. Tillsammans kan vi kolla på din utrustning. Många gånger finns det mycket att förbättra både vad det gäller tidsåtgång, arbetsmiljö och kostnader. Vi kan också hjälpa till att fintrimma utrustningen så att den fungerar optimalt.

Hitta närmaste anläggning

Vi hjälper dig med:

  • Rätt utrustning till varje jobb
  • Fintrimma din utrustning
  • Hålla dig uppdaterad 
  • Snabba leveranser
  • Säker skyddsutrustning

IMAB är numera en del av Derome och våra specialister har bred kompetens inom industriförnödenheter. Vi kan hjälpa dig med att se över din arbetsmiljö och utrustning och genom en grundlig analys ta fram en lösning för att fintrimma din utrustning för en säkrare och mer effektiv arbetsplats. 

Vid större byggprojekt kan vi vara ett stöd och bollplank under projektets gång, vi ser till att du har rätt material och utrustning på plats och kan också förse dig med bra förråd och säkerhetslösningar.