Företagsanpassat träemballage för säkra transporter

Gods som ska transporteras säkert behöver ett pålitligt transportemballage. Vi kundanpassar förpackningslösningar av trä, wellpapp och olika skivmaterial - för både tungt och ömtåligt gods. I nära samarbete utvecklar vi de emballagelösningar du behöver.

Våra kunder är till största delen tillverkande industri och vi producerar framförallt transportlådor i trä, pallar, specialemballage och skyddsinreden för emballage. Vi tar snabbt fram lösningar helt efter de önskemål du har som kund och erbjuder även mottagning och reparation av pallar.

Kontakta oss

Fördelar för dig som kund

  • Vi skräddarsyr transportemballage efter dina behov.
  • Smarta förpackningslösningar ger minskade transportkostnader.
  • Snabb och smidig process.
  • Flexibla och lyhörda för ett nära samarbete.
  • Hög leveranssäkerhet.
  • Trygg och pålitlig partner.

Ladda ned produktblad

Kontakta oss för emballage

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av emballage, så kontaktar vi dig inom kort

Namn *
Företag
E-post *
Telefonnummer *
Jag är intresserad av *
Fyll i svaret nedan för att verifiera att du inte är en robot.
+ =
Den här webbsidan skyddas av Recaptcha och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Inget emballage är omöjligt för oss

Med hjälp av den senaste tekniken kan vi anpassa produkterna precis som du vill ha dem. Vår utrustning ger oss stora möjligheter när det gäller att ta fram skräddarsydda lösningar. 

Till många kunder tillverkar vi specialemballage, som tas fram för ett särskilt behov. Ofta är det ett resultat av att ni som kund och vi som tillverkare gemensamt konstruerar ett säkert och smart emballage för er specifika produkt. Tillsammans gör vi det bättre, helt enkelt.

Hög leveranssäkerhet och stor flexibilitet

Våra kunder uppskattar att vi kan snabbt och smidigt kan lösa deras förfrågningar och beställningar. Att vara flexibla och lyhörda är en av våra stora styrkor. Det i kombination med en hög leveranssäkerhet gör att vi upplevs som en trygg och pålitlig samarbetspartner kring förpackningslösningar och emballage.

Emballage tillverkat med förnybart material

Vi tillverkar vårt emballage av trä som är ett förnybart material. Virket vi använder har sitt ursprung från hållbara skogsbruk i de sydsvenska skogarna nära våra egna sågverk. Vi vill även bidra till återbruk av använt emballage, genom att erbjuda våra kunder att beställa begagnade träpallar istället för att producera nya.

Certifieringar vi erbjuder

Hos oss kan du få emballage som är certifierat med märkningarna PEFC, CE och STN 1019. 

  • PEFC-certifiering innebär att du beställer från en produktion som uppfyller de internationella kriterierna för ett hållbart skogsbruk. Virket vi använder kommer från ansvarsfullt brukade skogar med hänsyn till natur, kulturmiljöer, skogsskötsel och sociala värden. 
  • CE-märkt emballage innebär att vi uppfyller hälso- miljö och säkerhetskraven i relevanta direktiv.
  • Certifikat STN 1019 emballage är ett intyg på att emballaget är värmebehandlat för att undvika spridning av skadeinsekter mellan olika länder och världsdelar.

Vi erbjuder emballagelösningar med tryck

Hos Derome erbjuder vi emballage och pallkragar med tryck genom fräsning eller färg. Det är ett effektivt kommunikationsmedel som sprider ditt varumärke tillsammans med ditt emballage runt om i världen. Här är det bara kreativiteten och fantasin som sätter gränserna. Berätta för oss vad du önskar trycka så hjälper vi dig på bästa sätt.