Entreprenadmaskiner på HVO100

Vi erbjuder grävmaskiner, lastmaskiner, vältar, vibroplattor, kompressorer, pumpar och övrig utrustning som behövs för att göra ditt anläggningarbete enkelt. Inget anläggningsjobb är för litet, låt oss hjälpa dig med rätt maskin.

Vi arbetar med olika fabrikat men gemensamt är att vi väljer fossil fritt bränsle, Som en del i ett stort företag med ett aktivt arbete för att förbättra i miljönså har vi tagit beslutet att inte ha någon diesel i vår verksamhet. Vi har endast investerat i entreprenadmaskiner, vibroplattor & diselvärmare som är godkända för HVO100 vilket också finns i våra depåtankar. Vi använder oss endast av miljöoljor i våra maskiner, vi vill ta vårt ansvar hela vägen. 

Mobil tankstation

Har du en arbetsplats eller projekt där du behöver kunna tanka fordon samtidigt som du har koll på hur mycket varje ekipage tankar? 

Vi har lösningen för dig. Hyr en mobil tankstation av oss och styr tankningen av er maskinpark utefter vad som passar er. 

Hitta närmsta hyrdepå

HVO100 på 5-liters dunk

Vi har tagit ett beslut om att inte använda diesel. För att underlätta för våra kunder har vi därför tagit fram en 5 liters dunk för HVO100. Vi vill kunna erbjuda våra kunder rätt möjlighet till att dela vår ansvarskänsla och gör de lättare för dem att göra ett mer hållbart val. 

Kontakta oss:
E-post: maskinuthyrning@derome.se

Se vårt produktsortiment