Är bodetableringar bara tillfälliga?

Oavsett hur vi ser på det spenderar många av våra partners mycket tid i våra bodar och tillsammans med er skapar vi trivsel på er arbetsplats.

Vi vet att alla har olika behov och önskemål för sin arbetsplats och erbjuder därför kundanpassade och flexibla bodetableringar till ert projekt.

Ihop med er projekterar vi bodarnas placering och ritar upp planlösningen utefter era önskemål. Ritningar för bygglov, nedstigning i brunnar och VA-service tar vi hand om så våra kunder kan fokusera på sitt.

Alla våra Bodar är av typen lågenergi och kontoren har det lilla extra som du inte hittar någon annanstans.

Självklart vet vi också att det finns önskemål om enskild omklädning och erbjuder flera olika alternativ på jämställda bodar.

Ge era medarbetare en bra arbetsmiljö välj Derome Maskinuthyrning för er arbetsplats.

Förvaring är viktig för logistiken på arbetsplatsen, men hur containern är utformad vet vi också att det spelar roll. Vi har både icke-isolerade och isolerade containrar med belysning samt elpaket

 

Vi tror på att våra medarbetare är vår viktigaste resurs och att framgången ligger i deras kompetens. Vårt ansvar är att ge dem rätt förutsättningar för att möta de krav som ställs på dem varje dag.

Kontakta oss

Vi guidar dig till bästa möjliga lösning

Vi kan hjälpa dig med

 

  • Bodar - Vi har alla lösningar för omklädning, matsal, kontor eller konferens. 
  • Vagnar & toaletter - En bod är inte alltid lösningen, Vi erbjuder Omklädning eller rastvagnar där byggboden inte passar. Finns det inte avlopp eller där enbart en toalett är det som behövs har vi slamtoaletter och direktspolande enheter. 
  • Containrar - Förvaring ska vara bra och säker. Samtliga våra containrar har senaste Klass 5 låsningen för din trygghet.
  • Kontakt - Välkommen att kontakta mig andreas.randby@derome.se vid frågor om bodetablering