Är bodetableringar bara tillfälliga?

Oavsett hur vi ser på det spenderar många av våra partners mycket tid i våra bodar och tillsammans med er skapar vi trivsel på er arbetsplats.

Vi vet att alla har olika behov och önskemål för sin arbetsplats, därför erbjuder vi kundanpassade och flexibla bodetableringar till ert projekt. Tillsammans projekterar vi bodarnas placering och ritar upp en planlösning utefter era önskemål. Vi hjälper er med ritningar, bygglov, nedstigning av brunnar & Va-service så ni kan fokusera på det ni är bäst på. 

Solceller på bodetablering

För oss är miljön viktig och därför är alla våra bodar av typen lågenergi och kontoren har det lilla extra som du inte hittar någon annanstans. Tillsammans med vår samarbetspartner kan vi hjälpa er att energi och kostnadsberäkna en solcellsanläggning på er bodetablering om. 

Kundanpassade bodar

Önskemålet om enskilda omklädningsrum för jämställdhet är en viktig faktor för många, därför erbjuder vi flera olika alternativ. Tillsammans kommer vi överens om vad som passar dig och ditt företag bäst. 
Vi hjälper er genom hela projektet från start till mål för att skapa den bästa arbetsmiljö för er. Det är detaljerna som är avgörande i en professionell bodetablering. Några av fördelarna med att anlita oss är: 

  • Projektering av placering och uppställning, VA-service
  • Plan och fasadskisser för bygglov efter era önskemål
  • Inredning för ett bra arbetsklimat
  • Energietablering
  • Vi är noga med detaljerna i allt från VA-rörens upphängning, Trappornas utformning till bodgrundens uppförande

Vi tror på att våra medarbetare är vår viktigaste resurs och att framgången ligger i deras kompetens. Vårt ansvar är att ge dem rätt förutsättningar för att möta de krav som ställs på dem varje dag.

Hitta närmsta hyrdepå

Vi guidar dig till bästa möjliga lösning

Vi kan hjälpa dig med

  • Bodar - Vi har alla lösningar för omklädning, matsal, kontor eller konferens. 
  • Vagnar & toaletter - En bod är inte alltid lösningen, Vi erbjuder Omklädning eller rastvagnar där byggboden inte passar. Finns det inte avlopp eller där enbart en toalett är det som behövs har vi slamtoaletter och direktspolande enheter. 
  • Containrar - Förvaring ska vara bra och säker. Samtliga våra containrar har senaste Klass 5 låsningen för din trygghet.

Kontakta mig

Se vårt produktsortiment

Kontakta oss