Hyr rätt byggmaskin till ditt projekt

Hos oss kan du hyra alla typer av byggmaskiner istället för att investera i något som inte används eller kan tas hand om när det inte behövs. Det handlar inte bara om alla maskiner utan vårt uppdrag är att välja den rätta maskinen utifrån typ av arbete och arbetsmiljö

Använd vår kompetens när du ska hyra din maskin. Vi lyssnar på ditt behov och oavsett om det gäller ett större projekt eller enstaka hyra så använder vi vår erfarenhet för att skapa den lösningen som passar just dig vid just det tillfället. Med all vår erfarenhet i bagaget har vi sökt det senaste i alla leverantörsled och medvetet valt hållbarhet inom alla produktkategorier där maskinerna har rätt kapacitet utifrån våra kunders behov.  Säger du till i god tid innan så kan vi leverera maskinerna till din närmsta Derome byggvaruhandel. Kontakta oss så hjälper vi ordna så din maskin finns på vald anläggning på önskat datum. 

Vibrationer

Vibrationer är idag en av våra vanligaste arbetsmiljöskador varav bygg & industri är de branscher som utgör den största delen. Olika typer av handverktyg är de som oftast nämns vid utredningar. Vi som uthyrare av handmaskiner vill ta vårt ansvar och bidra till en annan utveckling. Tillsammans med våra partners, kunder och leverantörer ser vi till att: 

 • Ha de senaste inom vibrationsteknologiska maskiner i parken.
 • Utbilda vår egen personal.
 • Erbjuda kunskapsträffar ihop med våra leverantörer.

Fråga oss gärna om vibrationer, val av maskin och dämpande åtgärder.

Batteriparker - Hyr maskinen för sig och batteriet för sig

Har du redan ett eget batteri som passar? Då rekommenderar vi dig att endast hyra maskinkroppen. På så vis spara du pengar och vi tillsammans sparar på miljön. Inom branschen är det vanligt att man har investerat i en större mängd olika  batterier som inte används och som blir liggande över tid. För att minska slöseriet och möjliggöra ett kostnadseffektivare hyr-beteende arbetar vi med batteriparker. Det är:

 • Hållbart – Vi köper och förbrukar inte mer batterier än nödvändigt.
 • Dynamiskt – Bestäm själv antal efter ditt behov.
 • Kostnadseffektivt – Betala inte för mer än du faktiskt behöver använda.

Några tips som vi vill skicka med:

 1. Hyr enbart maskinkroppen om du har egna batterier.
 2. Skall du göra ett jobb, ta endast 1 batteri.
 3. Skall du hyra flera maskiner i samma batteriserie och vet att du inte kan använda alla maskiner samtidigt, ta ett kit med laddare och batteri och dela för maskinerna.
Hitta närmsta hyrdepå

Småmaskin-service

Vi tar hand om dina maskiner.

På vår bygghandel i Mölndal hjälper vi dig med att serva och reparerar era egen ägda maskiner.

Kontakta er närmsta depå så hjälper vi er med hur ni går tillväga.

Skydda er mot damm

Att andas in för mycket damm i längden är skadligt.

Med hjälp av rätt utrustning på era maskiner kan dammupptagningen effektiviseras. Genom att kombinera dammutrustning med luftrenare samt personligtskydd kan man nästan eliminera den skadliga inverkan som dammet har helt. Samtliga av våra maskiner är kompatibla med dammutrustning och vi kan erbjuda:

 • Dammsugarenheter för handmaskiner.
 • Maskiner förbereda för anslutning till stoftavskiljare.
 • Luftrenare i olika dimensioner.
 • Friskluftsmask med tillhörande fläkt.

Konsultera gärna med oss för att skapa bättre förutsättningar för en dammfri arbetsplats.

Kontakta oss:
E-post: maskinuthyrning@derome.se

Se vårt produktsortiment