Miljö - En viktig del

För oss på Derome är hållbarhet- och miljöfrågorna väldigt viktiga. Vi strävar alltid efter att arbeta så klimatsmart som möjligt.

I vårt hållbarhetsarbete utgår vi från de 17 globala målen i agenda 2030. Vi har valt att fokusera på mål för klimat, jämställdhet, resursanvändning och våra produkters hållbarhet. Läs mer om Derome hållbarhetsarbete här.

Fossilfria leveranser med HVO100

Som en del i vårt hållbarhetsarbete har vi på Derome maskinuthyrning tagit beslutet att endast köra fossilfritt. Alla våra fordon, maskiner, egenägda depåbilar & servicebilar tankas endast med HVO100, förnybar och fossilfri diesel. HVO100 tillverkas av avfall och biprodukter från matindustrin och bidrar till 60-80% mindre CO2-utsläpp samtidigt som den renar och skyddar motorn. Vi erbjuder även HVO100 på 5-liters dunkar för att underlätta för våra kunder att använda ett mer hållbart alternativ.

Maskinpaket efter dina behov

För att göra det enklare för dig som kund hjälper vi er med att skräddarsy ett maskinpaket utefter ditt och dina medarbetares behov. Vad sägs om:

  • Hantverkspaket
  • Anläggningspaket
  • Gipspaket
  • Saneringspaket

El- och batteridrivna maskiner

Förutom maskiner på HVO100 erbjuder vi på Derome maskinuthyrning flertalet maskiner som Eldrivna och batteridrivna. När du hyr en batteridriven maskin hos oss så hyr du maskinen för sig och batteriet för sig. På så vis kan du ha samma batteri till flera olika maskiner eller använda ditt eget batteri om det passar. Tillsammans diskuterar vi fram den bästa lösningen för dig efter era behov. I vårt sortiment hittar ni bland annat:

  • Eldrivna glättningsmaskiner – Elektrisk kantglättare 600mm - 1150mm.
  • Batteridrivna paddor – Paddor 50kg och rundpaddor 100kg på batteri.
  • Batteridrivet trädgårdssegment – Röjsågar, häcksaxar och lövblås på 36V batteri. Hyr maskinkroppen för sig och batteri & laddare för sig.
  • Eldrivna kompressorer – Atlas Copoco med 2,5-8m3/m kapacitet. Funkar med 16,32 och 63 amp. Vi hjälper dig planera elförsörjningen.
  • Batteridrivna motorkapar – Du kommer bli förvånad av resultatet.
Hitta närmsta hyrdepå

Långtidshyra

Har du behovet av att hyra maskinerna under lång tid? Prata med oss så skräddarsyr vi en lösning som passar för dig och ert företag. 

Kontakta oss:
E-post: maskinuthyrning@derome.se