Bygglogistik

Bygglogistik är en partner som hjälper beställare av byggprojekt att tänka efter före kring hela logistikprocessen. Vi kan också se till att planerna blir verklighet och att rätt material står på rätt plats när byggnadsarbetarna kommer till jobbet. Det sparar både tid och pengar, samtidigt som beställaren inte behöver fundera över hur man smartast hanterar alla tusentals transporter som kommer till ett byggområde och hur omgivningen påverkas av dem.

Från början var vi en byggvaruhandel som dessutom kunde leverera material till byggarbetsplatser på ett mer logistikanpassat sätt. Det var möjligt eftersom vi redan från början hade kunskap och erfarenhet från både transportsektorn och byggindustrin. I en raffinerad form är detta än idag grunden i det vi gör. Bygglogistik har blivit en etablerad disciplin och vi samarbetar även med högskolor runt om i landet.

Bygglogistik_13_upsize.jpg

Företaget grundades 1998 i Göteborg och har alltid varit pionjärer inom området och kan idag med fog kalla sig ”Originalet sedan 1998” när det kommer till bygglogistik. 2020 förvärvade Deromekoncernen Svensk Bygglogistik som en viktigt del i att kunna erbjuda sina kunder en komplett materialförsörjning.