En effektiv byggprocess kräver smart logistik

Vid beställning i E-handeln eller via någon av våra säljare så kan vi anpassa din leverans efter ert företags behov.

Med vårt egna åkeri och våra tjänsteerbjudanden inom transport och logistik tar vi ansvar hela vägen fram till din arbetsplats. Du kan även enkelt följa leveransen via SMS direkt i mobilen med våran digitala leveransinformation

Att vi äger ett eget åkeri innebär en trygghet för dig. Vi har fordon som är anpassade för uppgiften och när trycket är som hårdast behöver vi inte prioritera mellan olika uppdrag, våra fordon kör alltid för oss.

Det du beställer ska levereras på rätt tid och till rätt plats, på ett miljövänligt och säkert sätt. Det är något vi gör och är stolta över!

Fossilfritt bränsle.png

Att välja fossilfritt bränsle är viktigt för oss. Vi vill ta ansvar för miljön i hela kedjan från skog till färdigt hus.  

Förpackningslösningar

Oavsett val, blir transporter och hantering billigare och smidigare ju närmare källan det görs. Vi erbjuder flera olika förpackningslösningar för att underlätta arbetet för ditt företag. 

Berätta vilka behov eller önskningar du har - vi kommer göra vårt yttersta för att kunna leverera de produkter du behöver, förpackade på ett optimalt sätt.

Med hjälp av hämtgarage kan du hämta upp dina produkter när det passar dig, även när butiken är stängd. 

Lägenhetspackning

Att få rätt material avlyft och in lyft på rätt plats kan innebära stor tidsbesparing. Våra byggsatser och annat byggmaterial går att lägenhetspacka. Mer konkret innebär det att allt material som ska till samma del av byggarbetsplatsen packas och levereras tillsammans.

Vädersäkra paket

Har du övervägt att vädersäkra ditt byggmaterial? 

Vårt byggmaterial kommer alltid levererat med en grundläggande nivå av väderskydd. Ska ditt material stå oskyddat under en längre period rekommenderar vi dig att beställa extra väderskydd till din leverans. Väderskyddet är även bra under den delen av året som väderleken är sämre. 

Leveranser

Oavsett om du vill ha allt levererat samtidigt, del levererat eller levererat med Kranbil så har vi lösningen för ditt företag. Vi erbjuder även tidsbestämda leveranser på klockslag, tänk på att boka i tid, vid orderläggning. 

 

Bygglogistik

År 2020 förvärvade Derome koncernen Svensk bygglogistik. Svensk bygglogistik har alltid varit pionjärer inom bygglogistik och kan kalla sig för "originalet sen 1998". 

Vi hjälper er som beställare av byggprojekt att planera och tänka efter före när de kommer till hela logistikprocessen

Kundanpassat emballage

Vi kundanpassar förpackningslösningar av trä, wellpapp och olika skivmaterial - för både tungt och ömtåligt gods.

Vi tillverkar trälådor, lådor av kombinerat material så som wellpapp och trä, pallkragar samt kapning och formatsågning i flera olika skivmaterial. Vi hjälper er ta fram det ni behöver.