Hitta din nya bostad hos oss

Oavsett var du befinner dig i livet hittar du vägen till ditt nya hem genom oss.

Att köpa bostad är en av de största affärer du gör i livet. Vi vill att det ska bli din bästa. Vi bygger villor, bostadsrätter och hyresrätter i olika storlekar och för olika behov. I alla våra bolag gör vi vårt yttersta för att erbjuda dig ett boende av hög kvalitet med smarta energilösningar - ett hem där du vill bo länge. Med trä som den gröna tråden ger vi dig ett hem där du trivs, och som håller för framtiden.

Ni hittar oss här!

Under vårt tak kan du bygga eller köpa bostäder med hjälp av:

A-hus

Med fokus på trä, design och energieffektivitet erbjuder A-hus ett boende att trivas och leva länge i. Bygg ditt hus online och gör dina personliga val direkt i husbyggaren. Behöver du hjälp finns vi nära. Våra säljare lotsar dig för en trygg och enkel affär. Börja resan till ditt drömhus redan idag!

Varbergshus

Efter dina önskemål bygger Varbergshus ditt skräddarsydda hus direkt på plats– bräda för bräda, spik för spik. Här finns inga begränsningar, bara möjligheter. Från första skissen till ditt färdiga lösvirkeshus tar vi på Varbergshus hand om allt, till ett fast pris. Enkelt, eller hur?

Derome Bostad

Vi erbjuder boendeformer för alla livsstilar, från nyckelfärdiga villor till bostadsrätter i flervåningshus. Med trä som den gröna tråden utvecklar vi bostadsområden där människor ska vilja bo och trivas, länge. Vi värdesätter den personliga kontakten och vill ge dig en trygg resa till ditt nya hem.