Bygg din framtid med oss!

Är du student? Spännande! Vi vet att valen är många, så vi vill göra det enkelt för dig. Vill du att ditt nästa steg innebär hållbarhet, innovation, expansion och samhällsbyggande? Då är du vår framtid.

Vi tror nämligen att framtiden byggs i trä och till vår hjälp behöver vi dig.

Trä är framtiden! Vi lever på en planet med begränsade resurser. Med våra forsknings- och utvecklingsprojekt bygger vi off-grid hus, höghus i trä, husfabriker som drivs enbart på grön energi och hållbara samhällen och stadsdelar - allt för att söka framtidens lösningar på nutidens utmaningar. Vi vill att kommande generationer ska få ta del av vår gröna planet och återinvesterar och planterar därför mer skog än vad vi avverkar

Vi får många förfrågningar från studenter gällande möjligheten att göra Exjobb hos oss. Varje termin handleder vi cirka tio arbeten. Att bedriva och handleda examensarbete är en bra möjlighet att få utvalda uppdrag utförda, få tillgång till kunskap vi själva inte besitter, få en extern synvinkel samt att det ger oss en god möjlighet att finna framtida kollegor.  

Med innovation tar vi oss framåt, med trä bygger vi framtiden. Vill du vara med?

Hur ansöker jag om LIA/exjobb?

Vår ambition är att löpande annonsera ut LIA-platser och examensarbeten här nedan.

Hittar du inget som passar din profil? Prenumerera på våra lediga jobb, så får du information via mejl när vi publicerar nya uppdrag.

Lediga LIA/exjobb

Just nu finns tyvärr inga lediga tjänster hos oss men prenumerera gärna på lediga jobb så får du ett meddelande såfort en annons kommer ut.