Engagemang och utveckling går hand i hand

Vi har de mest engagerade medarbetarna. Så lyder ett av våra fyra koncernmål. Målet är nått när medarbetarna är engagerade, tycker att de får möjlighet att utvecklas i sitt jobb, känner stolthet över Derome och vill rekommendera oss som arbetsgivare.

Alla våra medarbetare går en ambassadörsutbildning som sker under en hel dag. Vi har en gemensam värdegrund och våra fyra kärnvärden ska genomsyra hela vår verksamhet. De är långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande. Vi är sprungna ur en entreprenadsanda och här ska medarbetare som vill utvecklas, ges möjligheten att göra det. Vi vill utvecklas tillsammans med medarbetarna och tillsammans skapar vi det inkluderande arbetsklimatet som gör att vi blir den långsiktiga arbetsgivaren som vi vill vara.

Vi verkar inom en mängd olika områden och branscher. Här finns med andra ord ett brett utbud av yrken och tjänster.

 

 

 

Möt några av våra medarbetare

Lediga jobb

Framtidens kompetenspussel

Att hitta och locka nya talanger och samtidigt behålla värdefull kompetens i våra verksamheter, är två viktiga pusselbitar när vi bygger konkurrenskraft och driver på utvecklingen mot ett mer hållbart företagande.

Framtidens jobb

  • Ingenjör
  • Försäljning
  • Teknik & mekanik
  • Transport & logistik
  • Lager
  • Specialisttjänster

Följ Derome i sociala medier

Li.svg Insta.svg Facebook.svg YouTube.svg
   

 

 

 

Sara, säljsamordnare

Vad är det bästa med ditt jobb?
- Jag får ständigt lära mig nya saker och hela tiden utvecklas i min yrkesroll. Redan från start har jag fått ett stort förtroende att ta eget ansvar för mina arbetsuppgifter, vilket jag trivs med. Jag trivs också bra med mina härliga arbetskollegor. Vi har ett tätt samarbete och bollar jämt tankar och idéer med varandra.

Viktor, projektledare

Varför ska man jobba på Derome?
- Vi är som en stor familj, vart jag än kommer så känner jag mig välkommen. Vi är en närvarande organisation trots att vi sitter i runt om i landet där vi jobbar tillsammans i alla led från skog till färdigt hus. Alla som jobbar här strävar mot samma mål och stolthet att jobba på Derome oavsett vilket bolag vi jobbar för.

Hanna, gårdssäljare

Hur ser din framtid ut på Derome?
- Den ser ljus ut! Jag har tidigare jobbat inom handel, på förskola och med hästar, men nu är det fullt fokus på jobbet här och det finns mycket jag vill göra på Derome. Jag är glad för det förtroende jag får från både kunder och arbetskamrater.

Linda, kranbilschaufför

Vilka utmaningar ser du i ditt arbete?
- Ingen dag är den andra lik även om vi levererar samma slags gods dagligen, så är arbetsplatsen vi kommer till annorlunda från dag till dag. Är det inte körningen fram till kunden som är utmaningen så är det att krana godset dit de vill ha det. Jag lär mig något varje dag.

Stefan, kundansvarig säljare

Vad är det bästa med ditt jobb? 
Att jag har en bred palett av arbetsuppgifter och ingen dag är den andra lik. Ena dagen kan jag besöka ett växthus med hundratusentals blommor och en annan dag en kommunal skola. Jag har också fantastiska medarbetare runtomkring mig. Vi har otroligt kul tillsammans på jobbet, ett gött gäng helt enkelt.

Johanna, hållbarhetsspecialist

Vilka utmaningar ser du i ditt arbete?
- Som ensam aktör kommer vi få svårt att ändra en hel bransch. Vi tror på att göra saker tillsammans och krokar därför gärna arm med kunder och samarbetspartners. Tillsammans blir vi starka och får kraft att påverka i rätt riktning.