Effektiva lösningar och byggsystem som sparar tid

Vi erbjuder allt från fackverksbalkar, takstolar och stomsatser till olika typer av prefablösningar. Allt för att effektivisera din byggprocess.

Våra kunniga konstruktörer hjälper dig att ta fram den bästa lösningen och ser till att ritningarna uppfyller alla krav. Därefter tar våra egna produktionsanläggningar vid i processen.

Många års erfarenhet gör oss till en partner med stor och bred kompetens. Med kontroll över hela kedjan och närhet till dig som kund, erbjuder vi hög kvalitet och snabba leveranser.  

Kontakta oss

5 nycklar för ett lyckat projekt:

 • Vi månar om ett nära samarbete och delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet.
 • Hög kvalitet och god  leveransförmåga skapar trygghet genom hela projektet.
 • En genomarbetad och effektiv process sparar tid och kostnader.
 • Skräddarsydda och flexibla lösningar som matchar ditt behov.
 • Vi hjälper dig hela vägen, från konstruktion till produktion och leverans. 

Nyheter

 • news-list-image

  2024-06-03

  Derome inför PEFC-certifierat virke som standard i takstolar och färdigkapad stomme

  Derome tar ett stort och viktigt kliv framåt inom hållbar byggnation genom att införa 100 % PEFC-certifierat virke som standard för takstolar och färdigkapade stommar. Initiativet säkerställer full spårbarhet, hela vägen från den hållbart brukade skogen till slutprodukt och kund. 

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-05-06

  Trästomme bidrar till halverad klimatpåverkan i Kvarteret Omställningen

  Nu monteras trästommen i Framtiden Byggutvecklings första kvarter med halverad klimatpåverkan. Trästommen som byggs i Deromes husfabrik utanför Kungsbacka är en väsentlig del i det unika utvecklingsprojektet Kvarteret Omställningen längs Litteraturgatan i Selma stad. Trä i kombination med återbrukad fasad, energieffektiv produktion, korta transporter och kort montagetid blir en grundläggande förutsättning för att nå ett halverat klimatavtryck.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-10-11

  Senaste numret av Ta i trä

  Magasinet Ta i trä skickas ut till skogsägare två gånger om året. Här kan du läsa reportage om ämnen som på nära håll eller avstånd relaterar till skog, natur och trä.

  Läs mer