Effektivisera byggprocessen

Vi erbjuder allt från fackverksbalkar, takstolar och stomsatser till olika typer av prefablösningar. Allt för att effektivisera din byggprocess! 

Många års erfarenhet gör oss till en partner med stor och bred kompetens.

Egen konstruktion & tillverkning

Våra kunniga konstruktörer hjälper dig att ta fram den bästa lösningen och ser till att ritningarna uppfyller alla krav. Därefter tar våra produktionsanläggningar vid i processen. Med kontroll över hela kedjan och närhet till dig som kund, erbjuder vi hög kvalitet och snabba leveranser. 

Våra produkter och lösningar

Vi har ett brett urval av olika produkter och lösningar för att hjälpa dig i dina projekt och förkorta byggtiden.

Nyheter

 • news-list-image

  2023-07-03

  Bygg smidigare med färdigkapad stomme

  Att ha flera moment i gång samtidigt hör till vardagen på många byggarbetsplatser. Med färdigkapad stomme (vi kallar det FKS) behöver du varken kapa, såga eller mäta virket inför montaget. En effektiv lösning som förenklar för våra proffskunder.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-06-27

  Vi förvärvar Fribergs Trä AB i Smålandsstenar

  Vi fortsätter vår satsning på vidareförädling av trävaror. Nu är det klart att familjeföretaget förvärvar Fribergs Trä AB i Smålandsstenar för att utveckla verksamheten ytterligare inom emballagetillverkning.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-06-26

  Nu erbjuder vi EPD (A1-A3) på våra takstolar och färdigkapade stommar

  Sedan kravet på klimatdeklaration vid nybyggnation infördes i början av förra året, har det skapat en hel del extra arbete för många byggare att räkna fram hur mycket koldioxidutsläpp byggnaden motsvarar och hur den i sin tur påverkar klimatet.

  Läs mer