Bygg ditt hus med oss

När du väljer att bygga hus med oss kan du vara trygg med att vi är med dig, hela vägen från avtal till färdigt hus. Vi älskar trä och bygger energismart, snällt mot både miljön och din plånbok.

Med våra husföretag, A-hus och Varbergshus, får du ett klimatsmart boende med låg energikostnad och påverkan på miljön. Välj ett av våra hus via A-hus, för snabb och bekväm inflyttning, eller sätt din personliga prägel med ett av våra skräddarsydda hus från Varbergshus.

 

Tyresö_Baksida1-0_1920x1080.jpg

A-hus - klimatsmarta hus i byggsats

Det ska vara enkelt att bygga hus. Med fokus på trä, design och energieffektivitet erbjuder A-hus ett hållbart hus att trivas i. Bygg ditt hus online och gör dina personliga val direkt i vår husbyggare. Behöver du hjälp finns vi nära. Våra säljare lotsar dig för en trygg och enkel affär. Börja resan till ditt drömhus redan idag!

 

Villa-Ängaviken-1-M.jpg

Varbergshus - skräddarsydda hus i lösvirke

På Varbergshus gör vi verklighet av drömmen om ett eget hus. Efter dina önskemål bygger vi direkt på plats– bräda för bräda, spik för spik. Här finns inga begränsningar, bara möjligheter. Från första skissen till ditt färdiga lösvirkeshus tar vi på Varbergshus hand om allt, till ett fast pris. Själv behöver du bara vänta på att flytta in. Enkelt, eller hur?

 

Ni hittar oss här!  

 

A-hus hemsida 

Varbergshus hemsida

Följ våra huskonton på sociala medier för att samla inspiration till ditt framtida husbygge.

A-HUS 

Facebook.svgInsta.svgPinterest.svg

 

VARBERGSHUS

Facebook.svgInsta.svgPinterest.svg