Investera i ditt eget boende

När du flyttar till en av våra lägenheter kan du känna dig trygg med att vi gör allt för att du ska trivas. Våra lägenheter är klimatsmarta och energieffektiva. Dessutom är de nyckelfärdiga, vilket betyder att den dagen du får nycklarna i handen, är bostaden redo att flytta in i.

Våra lägenheter hittar du främst längs med Västkusten, men vi bygger också i Växjö och Mariefred. Vi satsar på hållbart byggande, därför bygger vi i trä. När du bor i ett trähus från oss kan du vara trygg med att du bidrar till ett samhälle som är långsiktigt hållbart. 

Första eller femte våningen? Sätt din egen standard

När du köper en lägenhet av oss kan du lita på att ditt nya hem kommer att vara utrustat med fina materialval av god kvalitet, oavsett om du väljer standardinredning eller gör tillval. Med egna tillval sätter du din personliga prägel och får möjlighet att själv vara med och påverka ditt nya boende. Våra lägenheter säljs via externa mäklare, till ett fast pris. Först till kvarn!

tallgläntan_interiör.jpg

Bo bekvämt i bostadsrätt

Underhåll och trädgårdsskötsel, snöskottning och reparationer. Med bostadsrätt slipper du alla måsten. Och får tid över till annat. Att bo i bostadsrätt innebär att du och dina grannar äger fastigheten och att ni genom bostadsrättsföreningen kan vara med och påverka er boendemiljö.

Sök Bostad

Följ oss i sociala medier

DEROME BOSTAD 

Facebook.svgInsta.svgYouTube.svg