Köp takstolar av oss - vår erfarenhet får du på köpet

Vi tillverkar takstolar till småhus, flerbostadshus, lantbruk och hallar. Många års erfarenhet av konstruktion och produktion av takstolar gör oss till en partner med bred kompetens av helhetslösningar inom takkonstruktion.

När taklösningen är färdigkonstruerad kan vi även komplettera med material för tätt tak. Oftast kan vi samordna leverans av till exempel råspontluckor, takpapp, läkt och takpannor tillsammans med takstolarna. 

Din helhetslösning i fokus  

Vi tar fram den bästa lösningen med ditt projekts totalekonomi i fokus. När projektet är klart, ska du exempelvis ha lagt färre timmar på att montera taket eller fått mindre spill från råspontluckorna.  

Levererar över hela Sverige - och i delar av Norge

Våra kunniga säljare och konstruktörer är representerade på flera orter i Sverige - från Kalix i norr till Trelleborg i söder. Be om en offert så tar de kontakt och förklarar hur vi kan hjälpa dig! 

Vi har även produktion i Norge för den norska marknaden. Läs mer här

Be om offert!

Fördelar med våra takstolar

  • Helhetslösningar - takstolar, råspontluckor, övrigt material 
  • Stordriftsfördelar - snabba leveranstider 
  • Stora spännvidder i ett stycke - lägre totalkostnad, stabilare konstruktion 
  • Lång erfarenhet och bred kompetens 
  • Konsulteringshjälp i tidiga skeden 
  • Säker tillgång på råvara från egna sågverk 
  • Erbjuder PEFC-certifierade takstolar

Trygghet genom hela processen

Derome finns i hela kedjan från skog till färdigt hus, vilket ger oss god kontroll över flödet och en gedigen kunskap om såväl trä som byggnation. För dig som kund betyder det också en god leveransförmåga samt hög och jämn kvalitet på våra produkter. 

Hantering av virke & takstolar

Privatkund? 

Är du privatkund och behöver hjälp med taklösningar ber vi dig kontakta en lokal byggfirma. De i sin tur kontaktar oss och tillsammans hjälper vi dig med en helhetslösning.

Prata takstolar & konstruktion med oss